Napraten over Isabella en Giorgio. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Napraten over Isabella en Giorgio.

Utopiaan van het jaar.

Gesprekken over de stemming, je kent het wel. De nominaties komen er sneller aan dan het licht dus er wordt veel over gesproken. Ook gisteravond spraken Rob, Stefanie, Rowena en Bjorn weer over stemmen. Daarbij keken ze vooral terug op vorige nominaties en bijkomende frustraties. Zo komt onder andere de naam Giorgio en Isabella voorbij. Bjorn legt uit dat toen Isabella er uit ging iedereen opeens fan is geworden van Giorgio. En daardoor won hij dus de titel Utopiaan van het jaar 2014. Ze moeten er wel om lachen dat hij daarna samen met Naomi was en hij sindsdien elke maand de publieksstem kreeg. Wel weet Stefanie te vertellen dat Giorgio altijd erg geliefd was door bezoekers, ook op de markten.

Bjorn zou Utopia niet per se willen winnen, maar het zou wel vet zijn. ''Ik zou de prijs niet teruggeven'', grapt hij. Het hele gesprek is te zien in de onderstaande video. Net als een ander gesprek waar Stefanie ook weer bij in zit. Daarin gaat het over afspraken maken waarover we gisteren uitgebreid schreven. In de video kan je goed zien hoe Mark zijn best doet om Stefanie te 'manipuleren'.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.