Naomi VS Gabriëlle de wedstrijd! ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Naomi VS Gabriëlle de wedstrijd!

Ze gaan helemaal los

Om half vijf is het tijd voor de eerste wedstrijd tussen twee Utopianen. Naomi en Gabriëlle zijn de eerste twee die tegen elkaar mogen gaan vechten. Fitz vertelt dat kickboksen een sport is en geen vechtpartij. Weer kondigt Fitz de twee vechters aan. In de blauwe hoek Naomi. Haar opkomst muziekje begint te spelen en Naomi maakt er al meteen een hele show van. Ze danst, springt, schud met haar billen en laat zien hoe lenig ze is. ''En in de rode hoek Gabriëlle''. Ook Gabriëlle maakt er een hele show van. Zij danst voornamelijk. Tijdens deze wedstrijd mogen de knieën niet gebruikt worden en de dames hebben scheenbeschermers aan. Zodra de eerste ronde van start is gegaan deelt Gabriëlle al snel de eerste trap uit. ''Naomi afstand'', horen we Naomi's coach Jaden vanaf de zijkant roepen. Naomi maakt tijdens het vechten wat vreemde bewegingen, zoals een rondje draaien. Al snel is het rust. Gabriëlle krijgt te horen dat ze haar handen bij haar hoofd moet houden. En ook Naomi krijgt nog snel wat tips. ''Dat dansen, ze dacht wat the fuck ben jij aan het doen. Dat wil ik hebben. Trap terug. Denk aan trappen. Veel trappen'', aldus Jaden tegen Naomi. 

Al snel is het weer tijd voor de tweede ronde. Als Gabriëlle een trap uitdeelt gaat Naomi onderuit, maar laatstgenoemde staat al snel weer op om verder te vechten. Als het weer tijd is voor rust krijgen de twee dames weer allemaal adviezen. ''Diep ademhalen, blijf die trap geven'', krijgt Gabriëlle als advies. Ook moet ze haar handen bij haar hoofd houden. Naomi maakt zich ondertussen zorgen of ze nog wel kan winnen. ''Kan het nog?'', vraagt ze aan haar coach. ''Natuurlijk kan het nog''. Naomi wil namelijk echt gewoon winnen. Bij de derde ronde deelt Gabriëlle een klap uit waarmee ze Naomi weer neer haalt. En ook ronde drie vliegt voorbij. Gabriëlle laat weten dat ze Naomi per ongeluk op het gezicht heeft geslagen. ''Ze is woest''. Gelukkig deed Gabriëlle het wel goed en krijgt ze complimenten van haar coach. Naomi's coach heeft natuurlijk gezien wat er gebeurd is. ''Onsportief, kan ik heel slecht tegen. Zij begon, maar je hebt het goed overleefd''. Naomi schijnt zelf ook in het gezicht hebben geslagen en beide dames schrokken ervan. Het was dus niet opzettelijk als we Naomi mogen geloven.

Al snel moeten de dames beiden weer in het midden van de ring komen staan. Vervolgens word bekend gemaakt dat Gabriëlle degene is die deze wedstrijd gewonnen heeft, maar beide dames verdienen een applaus. Ze moeten vriendinnetjes blijven en gelukkig zijn ze erg sportief naar elkaar. ''Goed gedaan''. Arjuna overhandigd de dames hun beker. Gelukkig kunnen beiden dames nog lachen. Ze geven elkaar een knuffel en een kus en gaan nog snel met zijn allen op de foto.

Meer foto's van deze wedstrijd kun je vinden in onze Facebook groep of op onze Facebook pagina. Anders worden het er wel erg veel in deze blog.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.