Naomi neemt Stefanie apart om over de situatie met Rob te praten ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Naomi neemt Stefanie apart om over de situatie met Rob te praten

''What the fuck did you do?''

Rob heeft deze avond weer met een bezoekster gezoend en daar is Stefanie niet zo blij mee. Naomi heeft het dan ook voor Stefanie opgenomen, maar daar kwam Stefanie al snel achter. Naomi besluit Stefanie dus meteen even apart te nemen om vanuit goede bedoelingen even met haar te praten. ''What the fuck did you do?'', begint Stefanie het gesprek. Beide dames gaan naast de loods zitten waar Naomi vertelt hoe en wat. Stefanie hoorde haar namelijk praten en dacht o shit. ''Ja ik was fel'', laat Naomi weten. Naomi kan er gewoon niet tegen als mannen met iemand spelen, ''maar dat is hier niet aan de hand. Jullie hebben duidelijk besproken hoe het zit''. Volgens Naomi voelt Stefanie meer voor Rob dan Rob voor haar. ''Wees eerlijk tegen jezelf. Je liegt jezelf voor''. Naomi werd ook boos omdat ze het idee had dat Rob dus met Stefanie aan het spelen was. Maar ze hebben blijkbaar meerdere keren besproken dat er niks is tussen hun. Naomi wil dus duidelijk zeggen vanuit eerlijkheid en ervaring ''alsjeblieft laat het los, heel gauw. Dit is het niet waard en laat je alleen maar kut voelen''. Naomi is zelf drie keer in zo'n situatie geweest. Stefanie beweerd nog steeds dat ze niet verliefd is op Rob. Het is gewoon een goede mattie van haar. Kijk ze vind het echt een lekkerding en vind het best naar als hij met een ander kust en niet met haar, maar ze is naar eigen zeggen niet verliefd.

''Dan is het toch gevoel. Wees eerlijk'', laat Naomi weten. Stefanie vind het gewoon f*cked up. Ze krijgt elke keer in haar post en van mensen hier te horen. Zelfs van Rob zijn familie ''hij is van jou, het komt goed, hij is gewoon verlegen''. Het word haar dus ook aangepraat vind Naomi. Stefanie moet er volgens Naomi goed over nadenken wat ze wil. Het is beter voor Stefanie om niet meer te doen en gewoon bij vriendschap te blijven. Stefanie heeft nu toch verwachtingen van hem dat hij niet met anderen zoent. Maar volgens Stefanie zit het iets anders. ''Weet je wat het is met die chick. De eerste keer dat ze hier was was het 'Stiff help me, die vent zit achter me aan, ik moet er niks van hebben. Blijf bij me'. En de tweede keer dat ze hier kwam was het eerst 'ik moet niks van hem' en uiteindelijk word er gezoend. Toen had ik zoiets van 'serieus'''. Die avond heeft ze ook op het bankje zitten huilen in bijzijn van Benjamin. ''Die dachten wat is dit''. Vandaag had Stefanie het weer en ze weet dat de dame Natascha heet. ''Een uit duizenden''. Stefanie wist niet dat ze vandaag kwam, maar heeft de hele dag buikpijn gehad. ''Dat geeft toch aan dat je meer voelt dan dat je wilt'', vraagt Naomi. ''Nee'', zegt Stefanie. Maar Naomi en Gabriëlle vinden van wel. Gabriëlle is er inmiddels namelijk ook bij komen staan. Volgens Naomi liegt Stefanie zichzelf voor.

Stefanie zegt hier sowieso geen relatie te willen. ''Waarom doet het je zoveel'', vraagt Gabriëlle. Naomi benadrukt dat zij er ook bij betrokken word en vervolgens uit haar dak gaat tegen Rob. (Stefanie zou het namelijk tegen Naomi gezegd hebben en aan Naomi gevraagd hebben of Naomi Rob en die dame in de gaten wilde houden voor haar.) ''Dat moet je niet doen'', laat Stefanie weten, maar dit is volgens Naomi niet de eerste keer dat Stefanie naar haar toe komt. Als ze er niks van zegt blijft het zo doorsudderen. Naomi is er een beetje klaar mee. Stefanie zal zelf niet op Rob af stappen om het te zeggen. ''Als een Goos dit bij mij zou flikken zou ik niet meer bij hem in bed gaan liggen. Echt niet. Hij is het dan niet waard. Heb een beter zelfrespect''. Stefanie is bang dat Rob haar nu weer drie dagen gaat negeren. ''Heb een beetje zelfrespect. lieg jezelf niet voor'', laat Naomi nogmaals weten. Stefanie zegt dat ze niet verliefd is op Rob, maar wat is dit dan. ''Ik ben niet verliefd op die jongen. Ik geef heel veel om hem. Hij voelt ook niet als een broer voor mij, dat kan ik niet dat is anders, maar ik ben niet verliefd op hem. Ik wil hier niet verliefd worden''. Stefanie had hiervoor een relatie en die is kapot gegaan door Rob. ''Ook door mezelf voornamelijk''. Stefanie zegt gewoon behoeftes te hebben. Naomi weet ook dat dit niet leuk is, maar Stefanie zit zich alleen maar dingen aan te praten.

Stefanie vraagt zich vooral af of Rob gebruikt word door die chick. ''Zij zegt twee keer achter elkaar tegen mij 'ik moet niks van hem hebben' en dan vervolgens gaat ze met hem zoenen. Stefanie vertelt ook over een nogal lullige opmerking van Nicole. Zo zou Nicole gezegd hebben ''Stef je bent echt een lekkerding. kijk dan. Is ze zwanger of zo?''. Stefanie moet er om lachen terwijl ze het vertelt. Volgens Naomi moet Stefanie in ieder geval niet zo met zichzelf laten sollen. ''Heb wat zelfrespect. Maak hier je eigen Utopia van''. De dames moeten hun gesprek onderbreken als ze Gina aan zien komen lopen. ''O daar komt Gina aan. [...] We hebben het over koetjes en kalfjes. Over Stuk die geen melk meer geeft''. aldus Stefanie. Al snel gaat Gina weer weg en kunnen Stefanie en Naomi hun gesprek hervatten. ''Wees eerlijk tegen jezelf'', laat Naomi weten. Naomi denkt dat het voor Stefanie belangrijk is om meer haar eigen ding te gaan doen en afzijdig van Rob te zijn. ''Meer initiatief tonen, meer met andere mensen zijn. Wees er een beetje afzijdig van alsjeblieft. Ik denk dat dat een hele hoop voor je oplost''. Stefanie laat weten het moeilijk te vinden dat een meisje van twintig haar gaat vertellen hoe het moet, maar Naomi vind het niet leuk om Stefanie zo te zien. Naomi ziet dat Stefanie achter hem aan zit. ''Dan kan hij toch ook afstand nemen'', laat Stefanie weten. ''Nee het is jouw probleem, hij voelt niks voor je'', aldus Naomi.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.