Naomi heeft een nachtmerrie gehad. ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Naomi heeft een nachtmerrie gehad.

Bedrijvigheid.

Zo zie je 2 uur lang niks en niemand bewegen op de livestreams en zo zijn er opeens weer Utopianen wakker! Naomi en Ivan doen deze ochtend samen de koeien. Nou ja, Ivan vooral natuurlijk, maar Naomi is er tenminste weer bij voor de verandering. Nou ja, eventjes dan. Ze loopt al snel terug naar de loods om zo misschien weer terug te komen. Het nieuwe bord op de rotonde lijkt ze nog niet te hebben gezien. Daar staat geen Giorgio Verweij plein meer op want het heet sinds gisteravond het Mark-t-plein. Ook zodra ze weer terug is bij de stal om te vegen horen we haar niks over het straatnaambord zeggen. Het valt dus nog niet op.

Binnen in de loods zijn Armanda en Mark aan het laptoppen nog voordat het half negen is. Niet zo boeiend dus we gaan weer terug naar Ivan en Naomi. Toevallig vertelt Naomi net over een verschrikkelijke nachtmerrie die ze heeft gehad vannacht:

''Ik werd wakker en ik wilde draaien. Maar deze arm deed helemaal niks meer. Dat kan dat die uitvalt, maar hij deed gewoon niks meer. Ik tilde hem op en het was zo eng. Maar het kan! Als die overbelast raakt dan kan die niet meer werken. Ik schrok heel erg en dacht neeee wat heb ik gedaan? Ik bewegen en bewegen en toen kwam er weer bloed doorheen. Ik heb er gewoon op gelegen en ik schrok zo erg. Nee joh dat kan toch niet dacht ik! Het kan voor altijd zijn. Als je echt iets raars doet of het heel erg overbelast, dan kan dat. Ik schrok''.

Terwijl Naomi nog even bijkomt van de schrik zien we dat Cees al fietsend aan de dag begint. Langzaam maar zeker worden steeds meer bewoners wakker en kan er een nieuwe dag Utopia beginnen. De 659e dag van UtopiaTV is een feit!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.