Naomi denkt dat Giorgio een beetje boos is ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Naomi denkt dat Giorgio een beetje boos is

''O wat zal ik een grote zeik brief krijgen''

We schreven net al over Mark en Naomi die beiden pijn overgehouden hebben aan hun kickbokswedstrijd. Naomi heeft pijn aan haar been en voet. Op haar voet kan ze niet staan en hinkelen doet pijn aan haar been. ''O wat zal ik een grote zeik brief krijgen'', laat Naomi aan Gabrielle weten. Omdat Naomi niet kan lopen of hinkelen zonder pijn mag ze op Gabriëlle's rug mee liften naar de douche. Naomi schaamt zich kapot, maar volgens Gabriëlle hoeft dat niet. ''Je bent een held'', laat zij weten. Terwijl Naomi dus op Gabriëlle's rug mee lift naar de douche laat Naomi weten deze dag niet zo leuk te vinden. ''Heb je zoveel pijn?'', vraagt Gina die al aan het douchen is in de andere doucheruimte. ''Ja, ik kan die voet niet meer gebruiken'', reageert Naomi terug. Gina vraagt of Naomi's voet ook dik is. ''Een beetje omhoog getrokken. Mijn spieren doen zeer jongen ik word niet goed''.

Terwijl Naomi aan het douchen is staat Gabriëlle buiten de doucheruimte op haar te wachten om haar na het douchen weer verder te helpen. Benjamin denkt dat Naomi misschien met haar voet heeft getrapt waarna we Naomi uit de douche ruimte horen roepen dat ze maar één blauwe plek aan het gevecht heeft overgehouden. Een blauwe plek op haar been. Naomi denkt dat Giorgio wel een beetje boos op haar is. Het is natuurlijk ook niet heel erg slim geweest van haar om mee te doen aan het kickboksgala, maar een mooi gevecht was het uiteindelijk wel.

Terwijl Gabriëlle op Naomi aan het wachten is volgen we Bjorn die ook terugblikt op zijn gevecht van gisteren. Bjorn laat nog maar eens weten dat hij op zijn kop heeft gekregen van Fitz. Bjorn vind dat hij de wedstrijd keihard ge-ownd heeft en als Benjamin geen blessure aan zijn oor had opgelopen was het in ronde drie wel klaar geweest. Dan had Benjamin niet meer kunnen staan volgens Bjorn. Dat is tenminste wat Milko, Fitz en Sascha hebben gezegd als we Bjorn mogen geloven.

Inmiddels is Naomi weer klaar met douchen en is Gabriëlle weer opgestaan als verzorgster. Gabriëlle doet een staart in Naomi's haar en zegt dat ze haar de hele week gaat verzorgen. ''Ik verzorg je ook. Ik ga je de hele week verzorgen''. Maar volgens Naomi hoeft dat niet. Gabriëlle hoeft zich ook niet schuldig te voelen, ''ik ga toch zelf de ring in''. Gabriëlle laat weten dat ze zich ook niet schuldig voelt. ''We zijn toch vriendinnen''. Vervolgens loopt Naomi zelf terug naar de slaapkamer. Al loopt ze inmiddels net zo moeilijk en mank als Mark. Hopelijk voelen ze zich snel weer beter.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.