Naomi denkt al vroeg aan Giorgio. ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Naomi denkt al vroeg aan Giorgio.

Post voor Rob en ...?


Het verzorgen van de dieren gaat al een tijdje door deze ochtend. Naomi en Ivan staan samen bij de stal en vegen bijvoorbeeld alle koeienvla weg. Als net alles schoon is ligt er alweer een nieuwe flats op de nieuwe betonplaten voor de stal. Shit happens. Niet veel later gaat het onderwerp over de loslopende kippen. Naomi heeft liever niet dat de kippen overal rondlopen. ''Dan is alles zo verspreid. En weet je hoeveel Giorgio heeft gewerkt aan het kippenhok? Dat vind ik zonde'', laat ze Ivan weten.

Armanda, die al een hele tijd zielig voor zich uit zat te staren naar de open haard, heeft uit verveling maar een opdracht gekregen van 'de overheid'. Het ophalen van de post! Elke keer krijgt iemand anders die taak namelijk toegewezen. Rob is de eerste die een pakketje krijgt en zegt op een erg droge toon 'jeej'. De tweede Utopiaan die post in ontvangst neemt is nog niet bekend, dit komt niet in beeld. We zien alleen Stefanie in een BH staan op de vide en Rob die koffie pakt.

Werkelijk waar alle bewoners zijn of lijken chagrijnig te zijn deze ochtend. Niemand straalt ook maar iets van vrolijkheid of gezelligheid uit. Slecht geslapen of slecht nieuws gehad of klaar met Utopia? Allemaal? Je weet maar nooit....

Ivan en Naomi lopen om 09:10 van het weiland weer terug naar de loods. Zou ze het vernieuwde bord op de rotonde gaan ontdekken of loopt ze er weer straal voorbij? Ja, ze loopt er gewoon voorbij. We blijven geduldig afwachten tot ze ontdekt dat het Giorgio Verweij Plein is hernoemd naar het Mark-t-plein. Rob leest ondertussen zijn post door in bed. In stilte. Met een lach. En plotseling mogen we ook de tweede persoon met post zien: Stefanie!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.