Moeder Nicole had een bijzondere oplossing. ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Moeder Nicole had een bijzondere oplossing.

Schommelen.

De ochtend in Utopia suddert door en ieder gaat zijn gangetje. Mark is een tijdje aan het hardlopen op de loopband in de sportschool. Naomi schommelt in stilte buiten tussen de herfstbladeren. En binnen aan de picknicktafel vertelt Nicole een verhaaltje over vroeger. Ze zeurde als kind, toen ze een jaar of 11 was, dat ze ook laat wilde opblijven. Want iedereen mocht laat opblijven behalve hun. Uiteindelijk mocht ze dan ook laat opblijven, sterker nog, de hele nacht als ze dat wilde. Haar moeder pakte een bakje koffie, zette de televisie aan en kwam er gezellig bij zitten. Rond een uurtje of half elf vielen de ogen al dicht en moeders bleef ze wakker maken. Uiteindelijk smeekten ze of ze alsjeblieft naar bed mochten gaan en hebben ze nooit meer gezeurd om lang op te mogen blijven. De groep lacht en Nicole benadrukt nogmaals dat het goed heeft gewerkt.

Of we verder nog iets te melden hebben? Niet erg veel. Behalve dat Stefanie vanochtend niet al te vrolijk wakker is geworden. Ze voelde zich beroerd door al het 'gezeik' van gisteren. Ze vind het naar eigen zeggen kut dat andere mensen zich er mee bemoeien. Ze wordt er zelfs kotsmisselijk van. Gina hoort het aan en is van mening dat Naomi zich er niet zo in had moeten mengen. De afspraken die Rob en Stefanie met elkaar hebben zijn wat Gina betreft helder genoeg. De oplossing van Stefanie? Ze gaat Rob geen lekker ding meer noemen. Dat zal hem leren! :-)

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.