''Mijn Oud & Nieuw is vernacheld als ik niet ga stappen''. ~ Utopia Gekte

10/15/2015

''Mijn Oud & Nieuw is vernacheld als ik niet ga stappen''.

Koffiegesprekjes.

Hoe meer bewoners wakker worden des te meer gesprekjes worden er weer gevoerd. En waar moet je het nou anders over hebben dan mistige dagen en oud & nieuw? Precies! We beginnen met de mist. Want er was eens een mistige dag. Wim bijvoorbeeld. Hij reed naar Duitsland toe, was de grens over en BAM het was mistig. Ze keerden terug naar huis. Nicole dan. Ze wilde stappen en een taxi zou haar wegbrengen. Maar het was mistig, dus de taxi's reden niet. Kern van dit verhaal? Mist kan een hoop plezier verpesten want het is levensgevaarlijk. En zo komen de bewoners dan ook uit op Oud & Nieuw. Vreselijk bang was Stefanie toen ze door het vuurwerk heen moest fietsen.

Wim vertelt heel burgerlijk te zijn en dat hij gewoon bij zijn vriendinnetje was met oud & nieuw toen het zo mistig was. Nicole niet, zij moet en zal elk jaar gaan stappen. ''Mijn Oud & Nieuw is vernacheld als ik niet ga stappen'', laat ze weten. Ze is bijna in shock als ze hoort dat er mensen zijn die thuis bij familie of vrienden zitten tijdens Oud & Nieuw. Ook vraagt ze zich af waarom mensen vuurwerk afsteken als het mistig is.

Door naar hele andere dingen! De droger, daar wordt over geklaagd. En mensen vragen zich af of er een centraal komt vandaag. ''Het is donderdag, dus ik ga er wel vanuit'', laat Wim weten. En zo passeren vele kleine belangrijke en onbelangrijke onderwerpen de revue. 


 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.