Meiden jaloers op Gina die verrukkelijke rondemiss is. ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Meiden jaloers op Gina die verrukkelijke rondemiss is.

Een genot voor het oog.

Het is wel een dingetje hoor, dat rondemiss zijn. Tussen de matches door met een bordje in de lucht rondhuppelen in volle glorie en al je vrouwelijkheid in de wedstrijd gooien om het publiek door het dak te laten gaan. Een hele eer en een lastige klus. Ook Gina komt daar achter en ze is dan ook een tikkeltje zenuwachtig. Vooral de kleding is erg lastig om uit te kiezen. Hoe minder kleding hoe beter, geldt over het algemeen bij het fenomeen rondemiss zijn. Ze trekt enigszins onzeker een onwijs lekker pakje aan die perfect geschikt is voor haar functie van vandaag. (Foto 1) Alleen vliegen de verschillende meningen haar al snel om de oren. Het zijn de vrouwen die haar oufit veel te sexy vinden, wat juist de bedoeling is van dit hele gedoe. ''Als je jezelf wilt verkopen'', laat Nicole weten. Met andere woorden: te hoerig. En het zijn de mannen die bijna van hun stoel glijden omdat ze zo sexy is, wat ook juist de bedoeling is. We zien Mark bijna kwijlend naar Gina kijken die het liefst met haar de vide op zou duiken. Maar als Gina vraagt hoe hij er over zou denken als het zijn dochter was geweest. ''Nou, dan zou papa het toch niet goedkeuren'', laat hij weten. Op aandringen van met name Naomi en Nicole trekt Gina toch maar iets anders aan. De vader van Naomi zou haar namelijk over het hek tillen wanneer zij zoiets zou dragen.

Goed, volgende outfit. (Zie foto 2) Een degelijk topje met een lange rok. Ook dit staat haar goed gevormde lichaam perfect en het krijgt dan ook de goedkeuring van iedereen. Ook is al het meer een outfit om mee in de tweede kamer te staan achter de microfoon tijdens de algemene beschouwingen.  Een veilige keuze, niets mis mee. Toch kan ze outfit 1 wat Rowena betreft prima aan. ''Ik zeg wel ja tegen die andere, ik vind het niet lelijk'', laat ze weten. Ook Bjorn valt het op dat de andere dames stiekem gewoon ontzettend jaloers zijn op Gina.

 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.