Mark zoekt Ivan op om het uit te praten ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Mark zoekt Ivan op om het uit te praten

Het Giorgio Verweij plein bord komt terug

We schreven net al over Ivan die het nieuwe rotonde bord ontdekt heeft en er niet zo heel blij mee is. Zodra Ivan, Rob, Nicole en Benjamin uitgepraat zijn en weer terug lopen naar de loods besluit Rob Bas en Mark meteen even aan te spreken. Hij laat weten dat Ivan het niet zo leuk vind. ''Je snapt het toch wel'', horen we Mark mompelen waarna hij uit beeld verdwijnt. ''Dit is respectloos naar Giorgio toe'', vertelt Rob die vind dat ze het bord gewoon terug moeten hangen. ''Uhu'', reageert Bas. Op dat moment komt Rowena langs lopen die zich afvraagt of Naomi het al weet, maar daar komt geen reactie op. ''Ik zou het bordje even terug hangen. Hij had dat schijnbaar gewonnen'', vertelt Rob verder. Bas laat weten dat dat ook de bedoeling was. Bas denkt alleen wel dat dit bevorderlijk is voor de markt. ''Ja denk ik ook als we hier even een heisa over maken'', vult Armanda aan die er bij komt staan.

Wij schakelen maar even over naar de andere stream waar Mark en Ivan inmiddels ook in gesprek zijn. Het schijnt dat Mark even naar Ivan toe gelopen is om het te bespreken. ''Mijn hart ging er harder van kloppen en ik wilde naar binnen lopen en schreeuwen. Ik heb mensen er bij geroepen om te bedaren'', laat Ivan weten. Mark is Ivan nu voor. ''We mogen toch wel een beetje fun maken'', vraagt Mark zich af. Het was als een grapje bedoeld en niet om vervelende reacties uit te lokken. ''Als het bij de fun blijft'', lacht Ivan. Mark vertelt hoe ze het bord gisteravond opgehangen hebben. Hij doet voor hoe ze liepen. ''Het was een onderneming, meer niet''. Mark vertelt dat hij het leuk gaat houden. ''Denk er niets achter. Ik ga gewoon leuk doen. Je hebt de poster ook gezien''. Ivan dacht dat er iets anders achter zat en kreeg er jeukende handen van. ''Ik wilde naar binnen lopen, schreeuwen en tieren, maar dat is niet de manier''. Mark zegt dat hij dat al merkte. Nu is het even in de kiem gesmoord. ''That's it, meer niet''. Ivan kan er gelukkig al weer om lachen.

Ook krijgt Ivan nog even een complimentje van Mark. ''Goed dat je niet bent gaan tieren''. Mark waarschuwt Ivan wel dat hij er op kan rekenen dat er nog meer gaat gebeuren. Mark wil het bord laten hangen tot de markt en dan na de markt er af halen en het Giorgio Verweij plein bord terug hangen. ''Als dat het verhaal is is dat het verhaal'', laat Ivan weten. Na dit gesprek lijkt de rust weer terug gekeerd en ziet het er naar uit dat alles weer prima is. Naar alle waarschijnlijkheid zal het ''MARKt plein bord er dus tot en met de markt blijven hangen en daarna weer verdwijnen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.