Mark wil op Utopia Gekte lezen dat hij in bed heeft geplast. ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Mark wil op Utopia Gekte lezen dat hij in bed heeft geplast.

TL-balk-gate.

Er is een filmpje rond aan het cirkelen op Facebook waarin Mark en Gina over Utopia Gekte praten. Omdat Gina in zo'n feest bui was de afgelopen nacht wilde hij wel even terug lezen wat ze allemaal heeft uitgespookt. Utopia Gekte is dan natuurlijk de meest betrouwbare bron als je alles over een medebewoner te weten wil komen. Alhoewel, er is een dingetje met een TL balk aan de hand. Want Gina heeft geen flauw idee als Mark zegt dat ze een TL balk zou hebben gesloopt. Ze moet 100 keer nadenken en kan er maar niet opkomen. Wie weet is het wat anders geweest, maar de rest van het verhaal weet ze wel allemaal. Ze vult zelfs nog het een en ander aan voor ons zoals dat ze boos was dat niemand op haar feestjes komt. Net als met de schuimparty laatst wat ook een catastrofe was. Al met al weten we dus nogmaals dat de bewoners van Utopia groot fan zijn van Utopia Gekte en maar al te graag lezen wat ze hebben uitgespookt.

Dat blijkt wel uit wat Mark kort daarna doet. Hij neemt Gina nog eens mee naar buiten en zegt een groot geheim te hebben. Een geheim dat ze absoluut niet mag doorvertellen aan iemand. Fluisterend biecht hij op in bed te hebben geplast vannacht. Hij kon zijn bed niet uit komen dus liet het maar gewoon lopen. Beide schieten keihard in de lach. Natuurlijk is het niet waar, Mark wil gewoon graag dat hij ons van nieuws voorziet. En wij zijn hem daar erg dankbaar voor. Dus, dankjewel Mark, ga zo door! Hopelijk komen er nog vele plasjes in bed aan, anders hebben we niks meer te schrijven. :-) Althans, we hopen maar dat het niet echt zo is. Want het is wel een beetje vies Mark0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.