Mark wil tactisch gaan stemmen en geeft Cees tips ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Mark wil tactisch gaan stemmen en geeft Cees tips

Een drukke dag

We hebben vandaag al flink wat blogs kunnen maken en er lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Nog steeds is er namelijk van alles gaande in Utopia. Mark heeft nog even een bestelling weg gedaan voor meer Mora snacks. Cees en Rowena hadden in de keuken een woordenwisseling, maar waarover is niet echt duidelijk. We kwamen te laat in het gesprek terecht en het was ook zo weer voorbij. ''Zak er ook in'', horen we Cees alleen nog zeggen als hij weg loopt. Vervolgens kijkt hij op het schoonmaak rooster wie de keuken heeft. ''Wie heeft de keuken. Nicole, succes met die keuken''. Zelf besluit hij de spiegel bij de douches schoon te gaan maken en Gabriëlle is nog steeds druk bezig met het houden van interviews. Dit keer is Rob aan de beurt om zijn verhaal te doen. En we komen te weten dat hij vroeger zeven kleuren stront scheet voor zwarte piet.

Als we weer over gaan op de andere stream zien we dat Cees en Mark samen in gesprek zijn. Het gaat over de stemming en hoe alles in Utopia gaat. Zo liet Cees gisteren al weten dat het hele circus weer is begonnen, en Mark is het daar mee eens. Je ziet het aan alles. Cees denkt dat Rowena weinig stemmen gaat krijgen. ''Omdat ze gezellig is'', vult Mark aan. ''Maar wat doet ze dan?''. Volgens Cees doet Rowena niks en zelf heeft hij zich de tandjes gewerkt. Maar dat wordt volgens hem niet gewaardeerd. ''Nicole gaat ook op me stemmen'', laat hij weten. Mark denkt dat onder andere Rolf en Cees op de bank terecht komen. Mark vertelt dat hij tactisch wil gaan stemmen. Rolf gaat voor een record aan stemmen krijgen denkt Mark, en al die stemmen zijn dan gewoon weg gegooide stemmen. Mensen kunnen hun stemmen beter verdelen, dan is de kans dat je er zelf op komt een stuk kleiner. Als Rolf namelijk een grote hoeveelheid stemmen krijgt, kunnen twee anderen er met heel weinig stemmen al op komen. Volgens Mark gaan nieuwelingen ook nooit weg of ze moeten zelf echt weg willen. Cees laat weten dat Rolf zich nu koest houd. En Stefanie. Die heeft zich wel herpakt maar is alleen maar gezelligheid laat Mark weten. Cees vindt wel dat Stefanie stappen heeft gezet. Ze doet de koeien, drinkt minder, komt eerder haar bed uit. Cees heeft wel verandering gezien.

En Rob ook. Die komt ook opeens eerder zijn bed uit. Die zag je normaal ook niet voor half twaalf zijn bed uit komen. ''En die doet ook niet zoveel''. Het is meer een prater voor de groep laat Mark weten. Cees laat weten van sommige al te weten dat ze op hem gaan stemmen, van sommigen dat ze niet op hem gaan stemmen, en van anderen weet hij niet of ze wel of niet op hem gaan. Rowena zei tot gisteravond dat ze niet op Cees zou gaan stemmen. Cees past wel in haar Utopia, al is het alleen al om de balans er in te houden qua leeftijd. Cees zegt dat hij ook wel gelijk heeft met zijn geklaag. Eén op één geven mensen dat ook toe. ''Er moet toch iemand zijn die op de dingetjes let''. Vervolgens zien Cees en Mark een groepje Utopianen in de zon zitten. ''Kom we lopen naar de groep. Gezellig, we laten ons even zien'', aldus Mark.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.