Mark werd weleens opgewacht en bedreigd ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Mark werd weleens opgewacht en bedreigd

Mark keek tot zijn 18e niet naar vrouwen om

Gabriëlle is ook vandaag weer druk bezig voor de Glossy. Dit keer is Mark aan de beurt voor een interview. Ook van Mark wil Gabriëlle een ''geheim'' weten. Zo vliegt Rob normaal meerdere keren per jaar, maar heeft hij wel vliegangst. Gabriëlle vraagt of Mark ook zo'n ''geheim'' heeft. Mark vertelt dat hij bang is voor de dood, maar dat is niet echt een geheim. Iets later in het gesprek vertelt Mark dat hij vroeger op school weleens werd opgewacht door donkere jongens van de andere school. Die bedreigden hem dan weleens. Mark is vervolgens stoute dingen gaan doen. Gekke dingen zoals met passertjes gooien. Toen hij die ongein uit ging halen kreeg hij maatjes. Mark werd trouwens niet echt in elkaar geslagen. Mark was snel en rende snel naar huis zodat hij veilig was. Wel werd hij soms gepest en dan kwam zijn moeder voor hem op. Mark was gewoon het pispaaltje. Mark weet te vertellen dat zijn pestkop inmiddels ''een dik homofiel ventje'' is geworden. Mark zou hem nu zo de grond in kunnen trappen maar staat er inmiddels boven. Ook vertelt Mark dat hij vroeger op voetbal zat en dat hij tot zijn 18e niet naar vrouwen om keek. Voetbal stond bij hem op nummer één.

We schakelen maar weer eens over naar de andere stream. Als we hier heel het gesprek tussen Mark en Gabriëlle gaan schrijven en alle andere interviews die Gabriëlle gehouden heeft hoeft straks niemand de Glossy meer te kopen en is haar moeite voor niks geweest. Op de andere stream zijn nog steeds korte nominatie gesprekjes gaande. Ivan grapt bij het rokersbankje dat hij vol op Stefanie gaat. ''Omdat het kan'', lacht hij. Ivan zegt dat het een moeilijke stemming is maar dat hij wel een idee heeft wat hij wil gaan doen. Stefanie hoeft zich trouwens geen zorgen te maken. Ivan gaat niet op haar stemmen. Het was maar een grapje. Ook binnen hebben Gina en Cees het heel kort over de komende stemmingsronde. Gina laat weten dat ze niet weet wat ze gaat doen. Ze heeft overwogen om tactisch te gaan stemmen maar dat doet ze ook niet meer. Ze heeft nog heel even om na te denken maar weet nu echt nog niet wat ze gaat doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.