Mark VS Joshua, weet Mark Joshua te verslaan? ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Mark VS Joshua, weet Mark Joshua te verslaan?

Onbeslist einde

Mark is de vijfde Utopiaan die de ring in mag. Naomi VS Gabriëlle en Bjorn VS Benjamin waren hem al voor. Om tien voor zes zien we Fitz weer in de ring om Mark en tegenstander aan te kondigen. Mark is de enige Utopiaan die tegen iemand van buitenaf zal gaan vechten. ''Mark heeft het lef tegen iemand te boksen die er goed voor heeft getraind''. Het zal dus ook een spannende wedstrijd gaan worden. In de blauwe hoek Mark tegen in de rode hoek Joshua. Mark springt vooral tijdens zijn opkomst terwijl zijn tegenstander laat zien waar hij vandaan komt. Voordat hij opkomt laat hij iemand anders met een vlag opkomen.

Mark wordt aangemoedigd en krijgt als advies om zijn ''klauwen'' bij zijn kop te houden. Zodra de eerste ronde van start is gegaan zien we dat Mark zich goed staande houd maar dat zijn tegenstander echt stukken sterker lijkt. Ook lijkt het erop dat zijn tegenstander veel meer ervaring heeft. Zodra het weer rust is krijgt Mark te horen dat het geen spelletje is. ''Geef er een paar alsof je leven er vanaf hangt''. Mark staat ook te dichtbij en moet langere stoten maken. De ander slaat hoog met zijn handen dus Mark moet hem vooral laag pakken. Tijdens de tweede ronde zien we Joshua al zijn kunstjes laten zien. Bijzondere trappen en interessante bewegingen. Mark lijkt dit niet te gaan winnen maar houd zich nog steeds goed staande. In de rust krijgt Mark te horen dat hij zijn benen meer moet gebruiken. Mark moet trappen uitdelen.

De derde ronde doet Mark verrassend goed, hij deelt veel klappen uit en lijkt een inhaalslag te maken. ''Klasse'', krijgt Mark te horen na afloop. Beide heren moeten weer in het midden van de ring komen staan voor de bekendmaking van de winnaar. Beide heren krijgen een applaus en krijgen uiteindelijk te horen dat de wedstrijd ''onbeslist'' is. Beide heren hebben dus gewonnen. Terwijl Mark de ring uit stapt wordt er flink voor hem gejuicht. Mark heeft het top gedaan.

Meer foto's van deze wedstrijd kun je vinden in onze Facebook groep of op onze Facebook pagina.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.