Mark verliest zichzelf in zijn verliefdheid ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Mark verliest zichzelf in zijn verliefdheid

Rolf heeft geen makkelijke jeugd gehad

Ook Rolf en Bas praten even na over de nominaties die ze begin deze middag hebben gehad. Rolf is genomineerd, heeft heel veel stemmen gehad. Maar naar eigen inzicht geen stemmen zo van we zien je liever gaan. Meer opbouwende kritiek zodat Rolf er iets mee kan doen. Bas had vooral niet verwacht dat Cees een publieksstem zou krijgen, maar dat is dus wel gebeurd. Volgens Rolf heeft Gina stemmen gehad zo van ''kom uit het Mark wereldje en stap eens terug de groep in''. Ook niet op de manier van ''we zien liever dat je weg gaat dan dat je blijft''. Bas zegt het wel zo te zien. Hij heeft liever dat Gina weg gaat en volgens Bas denken meerdere personen er zo over. Voornamelijk voor Mark. Het zou beter voor Mark zijn. ''Dan heeft hij zijn ruggengraat weer terug'', laat Bas weten. Rolf is het daar wel mee eens. Volgens hem is Mark verdwaald in zijn verliefdheid. ''Hij verliest zichzelf in zijn verliefdheid''.

Lang blijven ze niet over Mark praten. Tijd om het over Rolf zelf te hebben. Rolf heeft geen makkelijke jeugd gehad, maar wil daar verder niks over los laten. Hij heeft een hele leuke jeugd gehad, maar ook een mindere tijd waar hij geen uitspraken over doet. Rolf denkt volgens Bas constant na, maar zegt ook veel dingen zonder na te denken. ''Dat is precies waarom ik veel nadenk'', laat Rolf weten. Bas vind het heerlijk gewoon zeggen wat je denkt, maar Rolf is een flapuit. Hij heeft het hart op de tong en moet naar eigen zeggen meer nadenken over hoe hij dingen doet en zegt. ''Wat je zegt wordt ook van je verwacht'', laat Bas weten. Daarom heeft Bas toen hij Utopia binnen kwam ook gezegd dat hij vakantie kwam vieren. Rolf laat weten dat hij met zichzelf geconfronteerd werd. Daarom had hij alleen daar nog maar oog en tijd voor. ''En dan word je er op afgerekend''. Iets wat Rolf niet meer dan terecht vind. Hij heeft er alle begrip voor. Rolf heeft niet echt stemmen gehad van mensen waar hij het niet van verwacht had. Alleen had hij niet drie stemmen van Gabriëlle verwacht. Eén of twee oké, maar niet drie. Volgens Bas is het ook een makkelijke keuze om op Rolf te stemmen. Rolf is nu vooral benieuwd wat voor mensen er in komen morgen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.