Mark krijgt een stem van Rowena vanwege misplaatste grappen ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Mark krijgt een stem van Rowena vanwege misplaatste grappen

''Ze vertrouwden me niet''

Na het lange gesprek tussen Mark en Rob loopt Mark direct naar Gina toe. Gina zit op dat moment achter de computer en heeft net haar nieuwe kledingcollectie online gezet. Mark laat weten dat hij net een gesprek gehad heeft met Rob waarin hij uitgelegd heeft hoe het zit. Ook laat hij weten dat ze later vandaag even met zijn vieren bij elkaar moeten gaan zitten om het uit te praten. Gina mompelt vervolgens iets over dat ze het raar vind als niet stelletje zijnde, maar Mark praat daar over heen. Volgens Mark was het miscommunicatie. ''Ze vertrouwden me niet''.

Deze middag is er ook een groep kinderen op het terrein. De kinderen komen een leuke middag in Utopia hebben en kunnen mee doen aan allerlei activiteiten. Eén activiteit is tennisles krijgen van Rowena en Bjorn. Deze twee laatstgenoemden staan dan ook al enthousiast te wachten bij de tennisbaantjes. Tijdens het wachten op de kinderen hebben ze maar even een gesprekje over de stemming. Rowena geeft aan een stem aan Mark te willen geven. Hij maakt continu s*kstistische grappen naar haar en ook al kan ze dat wel hebben. Ze vindt het gewoon misplaatst. Volgens Bjorn komen Cees en Rolf sowieso op de bank. Bjorn is niet met een spel bezig en zal dus ook nooit tactisch stemmen. Wel weet hij dat als Gina bang is om op de bank te komen dat ze Mark dan bij zich heeft. ''Mark heeft geen ruggengraat''. Bjorn verwacht er 1 december uit te vliegen. Volgens hem gaan mensen dan tactisch stemmen en willen ze mensen die ze in de weg staan er uit werken. Ook weet hij precies hoe het werkt in Utopia. Als je zegt op wie je wil stemmen gaat die ander opeens ook op jou stemmen. ''Zo werkt het''.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.