Mark is Stefanie aan het manipuleren ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Mark is Stefanie aan het manipuleren

Rolf gaat vol op Cees om zijn fout te herstellen

We schreven net al twee keer over Rob, Bas en Stefanie die in gesprek waren over de komende stemming. Maar hun zijn niet de enigen. Ook Mark en Gina en Rolf en Ivan hebben het nog even over de komende stemming gehad. ''Op dit moment is de groep meer met sociaal bezig'', laat Gina aan Mark weten als ze samen op de schommelbank zitten. Mark vertelt dat hij gister een goed gesprek met Stefanie heeft gehad. ''Als jullie niet meer op Gina gaan stemmen stem ik niet meer op jou'', heeft Mark tijdens dat gesprek gezegd. Gina laat weten er nu bang voor te zijn dat hun nu ook tactisch gaan stemmen. ''Stefanie zei ook dat ze weer met ons op willen trekken. Het was altijd gezellig en is een tijd niet meer zo geweest''. Volgens Mark klopt dat helemaal. ''Maar is het dan alleen gezellig als we drank op hebben. Dat vind ik soms een beetje lastig hier'', laat Gina weten. Lang blijven de twee trouwens niet praten. Mark denkt dat ze beter naar binnen kunnen gaan en zich beter kunnen mengen in de groep zoals ze al een aantal dagen doen. ''Het is heel simpel. Gewoon even met Stiff praten''. Mark zegt dat ze moeten laten weten dat hij een man van zijn woord is. ''Als jij niet meer op Gina gaat stemmen stemt Mark niet meer op jou''. Mark is van plan om nog wel even met Stefanie te gaan praten.

Ook Rolf en Ivan hebben daarna nog even een kort gesprekje over de stemming. Ivan weet dat als hij op iemand wil stemmen en vervolgens met diegene gaat praten, dat hij dan weer gaat twijfelen en zijn stemmen weer gaat veranderen. Ivan wil niet de struggle om er heel de tijd mee bezig te zijn. Dus gaat hij nu pas last minute beslissen op wie hij stemt. Hij kijkt dan gewoon naar wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Rolf zegt er wel al uit te zijn. Maar het zal mensen niet verbazen op wie. Rolf gaat namelijk vol op Cees. Rolf is van mening dat hij twee maanden geleden een fout heeft gemaakt. Hoewel zijn ''be-argumentatie'' richting Gaby wel klopte. Rolf is van mening dat iedereen een tweede kans moet krijgen, maar als je die dan krijgt moet je het wel pakken. Rolf is er van overtuigd dat Cees dat niet gedaan heeft. ''Kritische naar zichzelf kijken doet hij niet en hij heeft alleen maar kritiek op anderen''. Rolf ziet het als fout dat hij Cees er in heeft gehouden en die fout moet hij nu herstellen. Cees krijgt dus niet één of twee stemmen maar gelijk drie stemmen. En volgens Rolf heeft het niks te maken met de confrontaties die hij met Cees heeft gehad. Die confrontaties kan hij met iedereen hebben. Het gaat meer om de persoon. Dingen die Cees heeft gezegd. ''Als je dan wat zegt moet je er ook wel iets mee doen en anders de consequenties ervaren''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.