Mark heeft op de bank geslapen. ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Mark heeft op de bank geslapen.

Nachtbrakers.

De late avond en vroege nacht is rustig verlopen in huize Utopia. We hebben eigenlijk vooral bewoners achter de laptop zien zitten dus daar valt niks bijzonders over te melden. Met name Wim en Gabriƫlle hebben het echt laat gemaakt. Zij zaten zelfs om half 3 's nachts nog achter de laptop. En een uur later ook nog... Op de bank zien we Mark liggen dus hij brengt deze keer de nacht niet door bij Gina in bed. De mevrouw die in Utopia is blijven slapen lijkt niet een hele fijne nachtrust te hebben gehad, tenzij ze elke dag om half 6 al buiten rondwandelt en op een bankje zit. (Zie foto 3)

Nu om 9 uur zit iedereen bijna aan tafel voor een gezamenlijk ontbijt. Ook de twee gasten eten mee en ze klagen niet, dus hebben een prima nacht gehad. Of zijn gewoon erg beleefd. Wat wel heel lief was is dat Mark zijn bed is verplaatst naar de welness zodat de gast daar in kon slapen. Daarom sliep Mark dus op de bank deze nacht. Ook dat vond Mark niet erg want Gina was blijkbaar niet helemaal lekker. Al met al had het allemaal zo moeten zijn en loopt Utopia gewoon op rolletjes. De koeien zijn vanochtend vroeg ook al gedaan door Stefanie en Ivan, vergezeld met de twee dames die zijn wezen overnachten. Ook blijkt dat Naomi de koeien gisteravond netjes gedaan heeft want de zware kruiwagen vol stront stond nog bij de stal. Een goedemorgen, een fijne dag en wie weet tot zo in een nieuw bericht op Utopia Gekte. :-)

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.