Mark gaat verder met manipuleren en Gina gaat nu ook vol op Stefanie ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Mark gaat verder met manipuleren en Gina gaat nu ook vol op Stefanie

Mark wil een deal maken maar Stefanie doet niet aan deals

De hele middag zijn er al vele gesprekjes gaande over de stemming. Uit deze gesprekken is vooral naar voren gekomen dat Mark Stefanie aan het manipuleren is. Om Gina niet op de bank te krijgen wil hij namelijk drie stemmen aan Stefanie geven. Maar dat kan ook averechts werken want zijn mede bewoners willen nu juist op Gina gaan stemmen. Mark is hier van op de hoogte en wil een deal met Stefanie maken wat betreft het stemmen. Maar Stefanie doet niet aan deals.

Vervolgens loopt Mark naar Gina toe om haar weer verder op te stoken. Hij vertelt haar over zijn gesprek met Stefanie en dat Stefanie nu waarschijnlijk vol op Gina gaat en dat ze er dan allebei op komen. Gina denkt dat Stefanie Rob en de rest dan ook mee krijgt. ze gaat haar stemmen nu dus ook veranderen. En dus vol op Stefanie. Direct daarna loopt Mark de vide op om nogmaals met Stefanie te praten. Hij vraagt of het Stefanie niks doet. Waarna Stefanie laat weten dat het sowieso een kut spelletje is zoals het nu gaat. ''Maar dat kan je toch voor zijn'', laat Mark weten. ''Je kan het risico drastisch verminderen als we niet op elkaar gaan stemmen. Dan komen sowieso Cees en Rolf op de bank. Dan is het afwachten wie er verder op gaat komen. Als we op elkaar gaan stemmen, waar het nu naar toe gaat. Dan zitten jullie straks met zijn tweeën op de bank en Cees en Rolf niet'', aldus Mark. Mark denkt dat ze misschien met zijn vieren bij elkaar moeten komen om er over te praten. Stefanie verzekerd Mark ervan dat ze sowieso niet samenspant met Rob. Toen ze dat Rob vertelde dacht Rob ook ''hoe dan''.

Stefanie maakt zich ook geen zorgen om haar positie. Voor haar idee doet ze het goed en mocht ze dan toch naar huis gaan ''om wat voor t*fus reden dan ook. Het zei zo. Ik heb me best gedaan''. Stefanie gaat geen deals sluiten. Daar houd ze niet van. Ze gaat er zelfs slecht op. Maar volgens Mark is het geen samenspannen. ''Dit is open kaart spelen''. Mark legt uit dat als hij denkt dat Gina er op komt dat hij dan voor safe gaat. Zoals altijd. ''Waarom moet ik het dan zijn?'', vraagt Stefanie. ''Waarom niet'', reageert Mark. Mark wil niet dat Gina naar huis gaat, of dat ze überhaupt op de bank komt. En dat kan hij veranderen door tactisch te gaan stemmen. ''En als dan het gerucht gaat dat jullie op haar gaan stemmen dan kies ik gewoon iemand uit. Daarom zeg ik. Wil je er in blijven dan moet je goed nadenken. ''Ik probeer ons te helpen''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.