Mark gaat uit zijn dak om 7 uur 's ochtends. ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Mark gaat uit zijn dak om 7 uur 's ochtends.

Muziek!

Deze ochtend heeft 'de overheid' de Utopianen een handje geholpen met op tijd wakker worden. Er klonk opeens muziek door de luidsprekers heen en voor we het wisten kwam heel Utopia in beweging. Vandaag is de Utopia markt en 'de overheid' doet er alles aan om dat niet in de soep te laten lopen doordat luie bewoners in bed blijven liggen snurken. We horen onder andere het nummer Trouble so hard van Moby voorbij komen. En wat we vooral zien zijn bewoners die nog niet in de stemming zijn voor een dansje. Zelfs niet als Mark het goede voorbeeld geeft. Alleen Rowena lijkt ook wel zin te hebben in een feestje zo vroeg, de rest heeft liever dat de muziek weer uit gaat.

Hoe dan ook, het was een hilarisch gezicht om Mark weer te zien dansen. De vele GIFjes van dit bijzondere spektakel staan onderaan dit bericht. En dat allemaal zonder alcohol, het kan echt! Mark geeft aan ontzettend veel zin te hebben in de markt. ''Vanwege het geld'', vraagt Rowena zich af. ''Nee, nee. Vanwege de mensen'', benadrukt Mark. Hij weet altijd al van te voren wat ze ongeveer om gaan zetten, Mark wilt gewoon een leuke dag. En met zo'n begin lijkt de dag al niet meer stuk te kunnen gaan.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.