Mark en Gina maken nog even snel hun zakgeld op ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Mark en Gina maken nog even snel hun zakgeld op

Voorzorgsmaatregelen

We hebben al een lange tijd niet geblogd en gaan dus nog even terug naar eerder deze avond. Om kwart voor acht zagen we Mark en Gina samen achter de computer zitten. Beiden zijn hun geld aan het opmaken door kleding en accessoires te bestellen. ''Koop gewoon eentje van 500 euro of zo'', horen we Mark zeggen. Beide bewoners houden er blijkbaar rekening mee dat ze over een paar dagen het Utopia terrein misschien wel moeten gaan verlaten en dan mag je je geld niet meenemen. Spullen wel, dus dan maar een hoop spullen aanschaffen. 

Nicole, Rowena en Bjorn zien we bij de trap een gesprek voeren over de stemming. Morgen moeten de bewoners hun stem al weer uit gaan brengen en Nicole denkt dat Rolf, Cees en Mark op de bank komen. Nicole vind dat ze in een groep zitten waarin dit niet getolereerd moet worden. Het spelen van dit soort vieze tactische spelletje. Ze wil haar stem dus zeker laten horen. Rowena laat weten vol op één persoon te gaan en wij denken dat dit Rolf is. Rolf heeft namelijk tegen haar gezegd dat als hij op de bank komt, hij zelf naar huis zal gaan. Rowena dacht toen ''dan moet je lekker naar huis gaan''. Nicole laat weten dat als ze op de knop drukt dat ze dan ook echt weg gaat, maar ze heeft nog nooit haar 24 uur aangevraagd.

Ook Naomi en Stefanie die samen de koeien doen hebben het deze avond nog even over de stemming gehad. Naomi schijnt onder andere op Mark en Gina te gaan stemmen en lijkt van mening dat Stefanie dat ook moet doen. Stefanie denkt dat ze straks de schuld krijgt voor iedereen die een stem aan Mark en/of Gina geeft. Naomi zegt dat ze dan wel voor Stefanie op zal komen. Stefanie heeft niemand gemanipuleerd. Naomi wilde dit zelf al doen. Naomi en Stefanie waren naar eigen zeggen de hele maand nog niet met de stemming bezig. Naomi is er alleen gisteren en vandaag mee bezig geweest. ''Tot je beseft dat je in een spel zit'', vult Stefanie aan.

Als de dames weer klaar zijn bij de stal hebben ook Stefanie en Bas het nog heel even kort over de stemming. Als Cees tactisch gaat stemmen en zichzelf veilig wil stemmen zou hij vol op Stefanie kunnen gaan. Volgens Bas doet Cees dat niet, zo is hij niet. Maar Cees zou zich er wel bewust van zijn volgens Stefanie. We kunnen dus in spanning afwachten wat er morgen gaat gebeuren.

Wie denken jullie dat er morgen op de bank terecht komen? Zijn het er drie of worden het er misschien wel vier of vijf? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.