Mark en Gina krijgen een telefoontje over de ''gecancelde'' biggetjes ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Mark en Gina krijgen een telefoontje over de ''gecancelde'' biggetjes

Mark probeert zich er onderuit te lullen

Terwijl de groep bij een zit voor Nicole's muziek momentje gaat de telefoon af. Ivan neemt op maar geeft de telefoon al snel door aan Mark. Het is Suus Klaver die belt vanwege de biggetjes. Gina en Mark wilden biggetjes en dus is Suus dat voor hun gaan regelen. Suus heeft nu de oor nummers van de biggetjes geregeld en die kosten liggen om en nabij de 100 euro zoveel. Nu heeft ze dus de biggetjes en de oor nummers en heeft nu via via te horen gekregen dat Gina en Mark de biggetjes niet meer willen. Ze heeft dus zo'n 300 euro geïnvesteerd en zit nu met varkentjes die geen kant meer op kunnen. Ze zit met biggetjes die ze niet wil en die wel veel geld waard zijn en die ze aan de straat stenen niet kwijt kan. Mark had dit telefoontje duidelijk niet verwacht maar probeert zich er al meteen onderuit te lullen. ''Maar je wilde ze toch niet kwijt zei je van de week. Je deed ze toch met pijn in je hart weg''. Mark snapt het even niet. ''Maar je vond het toch niet erg om ze terug te nemen''.

De dame heeft er helemaal geen plek voor en vind het een beetje raar. Mark dacht laat maar zitten en nu belt ze dus met het feit dat er kosten zijn gemaakt. Ze had iemand die het hele nestje biggetjes op wilde kopen, maar heeft er voor Mark en Gina twee achter gehouden. Nogmaals probeert Mark zich er onderuit te praten. ''Je wilde ze niet kwijt, dat deed je met pijn in je hart. [...] O je had er sowieso geen tijd voor, dat strookt in tegen wat je van de week zei''. Mark laat uiteindelijk weten dat Suus de biggetjes wel in Utopia af kan afleveren en dat Mark de biggetjes dan wel op de een of andere manier verpatst. Gina wil ze namelijk niet meer hebben. Suus vind het maar raar. Wat het ook wel een beetje is. Ze had een afspraak en op het laatste moment zeggen ze het gaat niet meer door. Of nou ja dat heeft ze dan via via gehoord. We horen Mark zeggen dat hij ze zaterdag al had gewild, waarna er een streamlock volgt. ''Laten we even contact er over houden'', laat Mark weten als we weer beeld en geluid hebben. ''Ja graag. Ik hoor graag van jullie'', reageert Suus. ''Maak je maar niet druk. Het komt helemaal goed'', laat Mark weten. '''Wat is dit nou'', horen we hem zeggen als hij weer ophangt. Direct volgt er weer een streamlock.

''We konden ze altijd terug brengen en nu is er geen plek voor de biggetjes''. Mark weet niet wat hij er van moet denken. Eerst zouden ze een paar tientjes kosten. Toen werd hij gebeld dat twee biggetjes 300 euro kosten. En nu komen er ook opeens oor nummers bij. Gina vind het niet netjes dat de verkoopster dat ook niet even gemeld of overlegt heeft van de oor nummers. Mark wil het even laten bezinken. Weer volgt er een streamlock. Het is duidelijk dat ''de overheid'' ze weer eens in bescherming neemt. Zodra we weer beeld hebben lopen Mark en Gina namelijk al weer terug naar de groep. Het is nu dus afwachten hoe ze dit op gaan lossen. Laten ze de dame met de kosten zitten voor de biggetjes die ze eerder hadden besteld. Of nemen ze de biggetjes toch terwijl ze hun zakgeld al aan andere spullen uitgegeven hebben die ze wel mee naar huis kunnen nemen als ze Utopia moeten verlaten? We gaan het vast nog wel zien of horen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.