Mark denkt dat er vier mensen op de bank komen en voelt zich genaaid ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Mark denkt dat er vier mensen op de bank komen en voelt zich genaaid

Gina staat er volledig buiten

Het gesprek tussen Mark en Rob gaat nog een lange tijd door. Volgens Mark doet Stefanie namelijk niks, maar ondanks dat zou Mark normaal drie stemmen op Rolf hebben gedaan. Rob daarentegen vind de groep het belangrijkste en als hij naar harmonie in de groep kijkt, voor de groep zelf, vind hij Stefanie een aanwinst. Het draait Rob niet om het geld. Dat verdienen ze toch wel met evenementen. De groep zelf vind hij het belangrijkste. Mark denkt dat ze er met zijn vieren op komen. Rolf, Cees, Gina en Stefanie. Rob zegt Stefanie te gaan sparen. ''Nou dan zien we wel hoe het loopt'', laat Mark weten. Volgens Rob is Mark naar Stefanie gegaan om een dealtje te sluiten, maar volgens Mark is het geeneens een deal. Rob legt uit dat Stefanie bang is dat ze alsnog genaaid wordt mocht ze aan de deal meedoen. Maar Mark vind het vooral grappig dat Stefanie naar Rob toe loopt en ze alsnog samenspannen terwijl ze heel de tijd zeggen dat ze niet aan het samen spannen waren. Rob laat weten dat Stefanie niet naar hem toe is gekomen, maar dat Rob zelf tegen Stefanie heeft gezegd van ''pas op dat je niet genaaid wordt''. Rob vind het een vies spelletje.

Mark laat weten dat Gina er eigenlijk ook volledig buiten staat. Ze zou volgens Mark zelfs gezegd hebben dat hij niet op Stefanie hoeft te stemmen. Het is echt zijn eigen keus geweest. Mark besluit de rollen maar eens om te draaien en zegt dat hij nu degene is die een klap krijgt en dat hij degene is die genaaid wordt. En Rob wordt volgens hem nu ook in het spelletje betrokken door Stefanie. Straks is het Mark en Gina tegen Rob en Stefanie. Rob benadrukt dat Gina eigenlijk ook weinig doet. De kapsalon doet ze ook niet voor de groep. Dat doet ze voor zichzelf om haar eigen dromen waar te maken. En daarnaast dan nog de rare verhouding met Mark. ''Ze wordt wakker geschud en laat jou weer links liggen. Dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat''. Rob zou zichzelf nooit zo laten behandelen. ''Deze stemming is gewoon kut''. Mark is het daarmee eens. Mensen durven volgens Mark ook niet op de oude garde te stemmen. Rob zegt gewoon te kijken hoe hij zijn dream team bij elkaar kan houden en daar horen Gina en Mark ook bij. Maar dat was even omgeslagen door wat hij gehoord had. Dat Stefanie genaaid wordt vind hij niet terecht. Maar volgens Mark is dat niet eens het geval. ''Stefanie naaien is niet het geval. Dat is het verneukeratieve''. Volgens Mark wilde Gina ook nog niet eens op Stefanie stemmen. Zij wilde op Cees en Rolf stemmen. 

Mark voelt zich echt genaaid. Hij heeft al eerder gezegd om niet op elkaar te gaan stemmen. Mark wilde al zijn stemmen aan Rolf geven. Rob zegt het ook niet oké te vinden dat Gina de laatste week omgeslagen is om haar eigen hachie te redden. Zo moet ze de hele tijd zijn en niet alleen de laatste week voor een stemming. Maar volgens Mark is het anders. Gina heeft volgens hem in een dip gezet en zit nu weer in haar ''upper''. Rob en Mark besluiten dat ze later vandaag even met zijn viertjes om de tafel gaan zitten om te praten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.