Manke Mark wordt uitgelachen door de groep. ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Manke Mark wordt uitgelachen door de groep.

Terug naar bed.

Ook Mark is zijn bed weer uit alleen geeft hij al snel aan het liefst terug te duiken. slapen, dat is wat Mark wilt. Zijn been/voet is bont en blauw en hij loopt behoorlijk mank. Erg zielig voor Mark, maar de groep kan er ook wel hartelijk om lachen. Het is dan ook wel een grappig gezicht om hem zo mank te zien lopen door de loods. ''Mijn scheen. Ik denk dat die gebroken is'', laat hij zelf weten. ''Ja, dat ziet er wel gebroken uit'', reageert Bas die hem naar het cordwood huisje brengt. Daar gaat Mark nog wat uurtjes verder slapen om bij te komen.

Verder blijft het vandaag een dagje met vooral veel geklaag. Zo moppert Nicole bij Armanda dat Gina vannacht zoveel gedronken heeft en iedereen wakker hield. Gina is wat aan het fluisteren met Gabriëlle en we lijken op te vangen dat zij voor Renske gaat kiezen. Hoe laat de bewoners hun keus bekend gaan maken weten we nog niet precies. Hopelijk om 12:00 al want dan hoeven we niet lang meer te wachten. Maar naar verwachting gaat het pas ergens rond het einde van de middag gebeuren. We horen Nicole nu in een gesprek met Armanda zeggen dat er vandaag geen centraal komt. Armanda maakt zich meer druk om wat er met haar plannen gaat gebeuren als ze moet vertrekken. Ze hoopt dat Ivan en/of Bjorn belangrijke zaken als de expositie over kunnen nemen in dat geval.

Ook Naomi zien we op de andere stream verschijnen nu. Ze ziet er alles behalve flamboyant uit vandaag en heeft ook overal pijn. ''Zeg alsjeblieft dat alleen je teen zeer doet'', laat Gabriëlle weten. Maar nee, het is niet alleen haar teen. Ze krijgt twee keer achter elkaar een zendercheck van de regie, maar zowel Naomi als Gabriëlle zeggen dat ze niet zo vervelend moeten doen achter. ''Meid, je bent nu toch even invalide'', laat Gabriëlle weten wanneer Naomi zelfs niet naar de badkamer kan lopen. Uiteindelijk mag ze op de rug van Gabriëlle naar de douche worden gebracht, maar ze vergeet haar spullen. Op de rug, terug naar de slaapkamer, spullen pakken en weer doorliften naar de douche. De ideale samenleving bestaat beste mensen, de Utopianen laten zien dat ze voor elkaar kunnen zorgen, ook in mindere tijden. Het experiment is geslaagd!

De hele dag door kletsen met anderen over Utopia en de livestreams? Doe mee in de reacties en/of wordt lid van het grootste Utopia forum op Facebook. We lezen je graag!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.