Mag Gabriëlle niet meer op de vide slapen als ze verliest? ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Mag Gabriëlle niet meer op de vide slapen als ze verliest?

De laatste voorbereidingen

Hoewel het vandaag niet zo'n spannende dag in Utopia is zijn de bewoners wel volop bezig met de laatste voorbereidingen voor het kickboksgala. De vechters hebben allemaal een nummer om mee op te komen en Bjorn heeft naar eigen zeggen al tig keren aan Gabriëlle gevraagd of er nog iets mee moest gebeuren. Uitgerekend nu op het laatste moment komt Gabriëlle met nog wat aanpassingen. Zo wil ze nog een overgang in haar opkomst liedje. Volgens Gabriëlle is het maar een heel klein dingetje, maar volgens Bjorn kan zo'n klein dingetje alsnog veel werk zijn. Na wat gemopper heen en weer gaan ze dus maar snel samen achter de computer zitten om aan de slag te gaan. Ook het uitdagen is nog steeds volop bezig. Naomi is al lekker gespannen voor het gevecht dat morgen plaats gaat vinden en voor haar is de druk hoog om te winnen. Gabriëlle is een stuk minder gespannen maar ook zij wil graag winnen. Vooral omdat Naomi een stuk jonger is. Ook vangen we iets op dat als Gabriëlle verliest ze niet meer op de vide mag/kan slapen. Maar erg veel duidelijkheid daarover krijgen we niet. Afwachten dus.

Gina is vandaag vooral druk bezig met het knippen van de haren van haar mannelijke mede bewoners. Eén voor één zien we ze in de kappersstoel plaats nemen zodat Gina met de kapsels aan de slag kan. Rowena en Armanda hebben een andere bezigheid. Om kwart over twee maken ze een wandeling met pony Sascha. terwijl ze over het terrein lopen horen we op de achtergrond al luide muziek klinken. Waarschijnlijk zijn ze bij de boksring alvast het één en ander aan het uittesten. Tijdens de wandeling begint Armanda over ex bewoners en laat ze weten dat ze LauraB en Joey een leuk stel vind. Op Facebook heeft ze nog een foto van hun samen gezien en volgens haar zijn die twee dan ook nog samen. Over Billy en Ruud weet ze te vertellen dat die uit elkaar zijn, en van Colinda en Wilco weet ze het eigenlijk niet zo goed. Opeens beseft Rowena dat ze kat '''Nala'', die eigenlijk Jill heet al een tijdje niet meer op het Utopia terrein gezien heeft. Het zou dus goed kunnen dat de baasjes van de kat haar inmiddels binnen hebben gehouden. Dat is wat Rowena in ieder geval denkt. 

Als we een kijkje nemen bij de boksring zien we dat Ivan en Nicole daar met elkaar zitten te knuffelen. Na het knuffel momentje beginnen ze met elkaar te stoeien in de boksring. Vervolgens rent Nicole op een grappige manier door de ring heen alsof ze weg zou rennen voor Ivan. Ze grapt dat Bas dat morgen misschien ook wel zo gaat doen. We weten niet meer precies met welke woorden Ivan en Nicole het hebben gezegd. Maar het komt er op neer dat beide inwoners het wel stoer van Bas vinden dat hij het gewoon door durft te zetten en helemaal geen angst of spanning toont. Voor nu zijn Ivan en Nicole nog volop aan het stoeien in de ring en plezier aan het maken, maar mogen zullen daar een aantal serieuze gevechten gaan plaatsvinden.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.