Luidruchtige gasten blijven slapen. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Luidruchtige gasten blijven slapen.

Ze hebben er zin in.

Er is weer volk geweest gisteravond en vannacht want er zijn Bed & Breakfast en camping gasten in huize Utopia. Zij betalen 130 euro voor een nachtje plezier en vertier. En daar hebben zij op zijn zachtst gezegd flink gebruik van gemaakt. Sterker nog, zelfs tot 3 uur 's nachts zaten ze nog buiten te drinken met een aantal Utopia bewoners. De gasten zijn netjes te omschrijven als 'zeer aanwezig' en 'schaamteloos'. Je kan ze niet gemist hebben zeg maar wanneer je de livestreams hebt bekeken. Er komen dan ook vele streamlocks voorbij gedurende de avond en nacht. Een van de gasten liet meerdere malen een flinke scheet omdat dat best mag als je 130 euro hebt betaald. Daar hebben ze op zich wel gelijk in ja en dat was dan ook niet het ergste wat er is gebeurd. Rob zegt om kwart over drie dat ze bij het blauwe bankje moeten roken, anders worden ze er uitgezet. ''En dat zou niet de eerste keer zijn''. Maar één van de gasten weigert dit in eerste instantie. Er komt natuurlijk een streamlock. De hele avond en nacht zou je zo een boek mee vol kunnen schrijven, maar we gaan gewoon weer door met de Utopianen zelf.

Uiteindelijk ligt iedereen in bed en het duurt dan ook niet lang tot er alweer iemand opstaat. De koeien en andere dieren willen vandaag ook weer verzorgd worden namelijk. In Utopia is het elke dag dierendag dus Ivan staat als eerste op. Naomi komt niet veel later uit bed en samen lopen ze naar het weiland. Onderweg laat Naomi weten over Sasha te hebben gedroomd. Lieffffff! Maar die lieve sfeer is al snel weg als Ivan begint te praten. Hij is namelijk met de stemming bezig. ''Ik ga vol op iemand waarvan men niet verwacht dat ik dat ga doen. Iemand die spelletjes speelt'', laat hij weten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.