Liveblog: Wie moet Utopia verlaten? ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Liveblog: Wie moet Utopia verlaten?

Armanda stuurt Gina, Cees of Rolf naar huis.

Een spannend moment breekt aan! Na een week vol spanning en onzekerheid gaat er weer een Utopia bewoner richting huis. Tussen 15:00 en 16:00 zal Armanda naar verwachting bekendmaken welke genomineerde inwoner van Utopia het programma van SBS6 per direct moet verlaten. Gina, Cees en Rolf zijn deze keer genomineerd en één van hen zal er straks dus niet meer zijn. Het lijkt er sterk op dat Gina Utopia moet verlaten, maar iets zeker weten in Utopia doe je nooit. We blijven dus nog even in spanning zitten en volgen het laatste nieuws voor je op de voet. In dit liveblog mis je niets van wie naar huis vertrekt en waarom.

- Begin liveblog - 

12:00. Het liveblog is nog niet begonnen. Als de bewoners bij elkaar komen en Armanda haar keus bekend gaat maken tikken wij alles woord voor woord mee. Wordt ondertussen alvast lid van onze Facebook groep voor Utopia fans. Nog even wachten en we hebben antwoord op de volgende vraag: Wie moet Utopia verlaten?

14:00. Naar aanloop van de bekendmaking heeft Armanda nog gesprekken gevoerd met de drie genomineerde Utopianen. Die gesprekken zijn allemaal te lezen in de andere berichten van vandaag, zoals deze met Rolf.

14:04. Het lijkt er op dat Armanda toch zo meteen al bekend gaat maken wie weg moet.

14:09. ''Cees ik begin met jou. Ik ben hier net een paar dagen maar je hebt mij al hartstikke goed geholpen met alles. Ik denk dat je nog veel in je mars hebt. Ik zou jou niet willen missen en jij mag blijven. Dan Rolf. Ik heb gisteren heel leuk met je gepraat in de kas bij de eendjes en ik mag je heel graag. Je hebt het hier heel zwaar gehad, zei je zelf. En je hebt jezelf leren kennen. Dat is een hele goede basis en vanaf nu kan je verder werken aan het realiseren van jou dromen. Gina, ik vind jou echt een super lieve meid. Er zit geen greintje kwaad in je. En je hebt een waardevolle bijdrage aan de Utopia BV. Ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om twee geliefden uit elkaar te halen. Daarom heb ik er voor gekozen om Rolf naar huis te sturen.

- Rolf moet Utopia verlaten - 

14:10. Rolf: ''Top. Ik voelde het. Ik wist het. Het is ook totaal niet erg. Mijn Utopia is hier twee maanden geleden begonnen met het idee.. Nee ik zeg het verkeerd. Dat ik allerlei dingen wilde oppakken, maar ik ben mezelf tegen gekomen. En dat is misschien nog wel het mooiste. Ik wil jullie daar allemaal onwijs voor bedanken. Utopia is anders uitgepakt dan ik had gedacht, maar niet minder mooi. Sterker nog, ik denk dat het mooier is geworden. Ik ben sterker geworden en heb de basis om buiten verder te werken aan mezelf. Dat kan niet in deze setting, dat moet ik doen met vrienden, familie en mijn vriendin''.

Lees hier verder over het vertrek van Rolf.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.