Live in de loods met Xander de Buisonjé, Gabriëlle en Bjorn mogen meedoen ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Live in de loods met Xander de Buisonjé, Gabriëlle en Bjorn mogen meedoen

Een spetterend optreden

Rond kwart over acht stapt Bjorn het podium op. Vlak daarvoor heeft hij nog samen met Xander staan repeteren en kwamen ook de bezoekers de loods binnen. ''Zijn we er klaar voor'', roept Bjorn. Hij laat weten dat het een bijzondere avond voor de bewoners is. Voor de bewoners is het een extra bijzondere dag. Xander is er en hoe vaak staat hij nou in je huiskamer. Ook hebben ze vandaag te horen gekregen dat Utopia volgend jaar door gaat. ''Wie heeft er allemaal een drankje'', vraagt Bjorn. Hij wil er op toosten. ''Volgend jaar zijn we nog steeds op tv. En nu is het natuurlijk zo dat zo'n bijzondere dag maar op één manier afgesloten kan worden. Alsof het zo moest zijn is Xander er. Geef hem een groot applaus, hier is Xander de Buisonjé''. Xander komt vervolgens naar voren en laat weten dat Bjorn ook nog even daar mag blijven staan. Xander komt voor de Utopianen en ze hebben net heel even kort gerepeteerd, maar Bjorn heeft volgens hem een verrekt leuke stem. Hij wil de avond dus samen met Bjorn openen. ''Moedig hem aan. Hij kan eigenlijk best goed zingen''. Terwijl Bjorn en Xander samen optreden maakt Naomi snel wat foto's. Xander speelt op de piano en zingt samen met Bjorn. Na afloop vraagt Xander een applaus voor Bjorn en krijgt Bjorn een knuffel. ''Kan je niet het hele optreden mee doen? Hier kom ik natuurlijk nooit meer overheen''. Iemand zou tegen hem gezegd hebben 'ik weet niet of het goed komt', maar Xander vond het goed. Zijn mede bewoners hebben hem onderschat laat Xander weten. Nogmaals wil Xander een applaus. Hij vind dat Bjorn dat verdiend.

Daarna zingt Xander een nieuw nummer dat nog maar net uit is genaamd ''Ik hou van jou''. Tijdens het zingen loopt Xander het publiek in. Hij gaat naast wat mensen op de bank leuning zitten. Dit is de eerste keer dat hij dit liedje live heeft gezongen zegt hij. Xander loopt tussen het publiek door, laat de bezoekers opstaan en mee dansen. Hij maakt er een hele show van en betrekt het publiek erbij. Sommige mensen uit het publiek mogen zelfs een stukje meezingen. Om half negen gaat Xander het nummer ''Afscheid'' zingen speciaal voor Gabriëlle, hij roept haar naar voren en ze mag er bij komen zitten. Gabriëlle grapt dat ze gaat janken. ''Je moet janken'', grapt Xander terug. ''O my god'', brengt Gabriëlle met een grote lach op haar gezicht uit als Xander begint te zingen. Bjorn mocht daarnet een duet met Xander doen, maar ook Gabriëlle mag regelmatig stukjes mee zingen. ''Gewoon de tweede Glennis'', grapt Xander tussendoor. ''Klinkt toch goed''. Ze zingen samen en hebben ook vooral veel lol. Xander moet soms hard lachen en vergeet dan even dat hij aan het zingen was. Bij de uithaal doen ze het samen voor waarna ook de bezoekers de tweede uithaal mogen zingen. ''Ze deed het keurig voor'', laat Xander weer weten. ''Dankjewel schatje'', laat Xander weten als het nummer voorbij is. Ook hun sluiten af met een knuffel en Xander vraagt een hard applaus voor Gabriëlle.

Vervolgens maakt Xander er nog een grotere show van door op de trap naar de vide te gaan staan zingen, waar ook Ivan al de hele tijd stond. Daarna neemt hij een kijkje op de vide en gaat hij op Stefanie's bed liggen. Stefanie komt er al snel bij liggen. ''Nee Stef niet doen'', grapt hij. Al snel gaan ze weer naar beneden zodat ook de bezoekers hem weer kunnen zien. Na nog wat nummers gezongen te hebben zit het optreden er al weer op. ''Dankjewel, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik weet niet hoe lang het publiek nog blijft, maar ik blijf hier slapen vannacht. Nee grapje''. Xander hoopt dat de Utopianen het leuk vonden en natuurlijk klinkt er al snel ''we want more, we want more''. Xander zegt dat hij in ruil voor een drankje nog wel een nummer wil doen. En natuurlijk krijgt hij meteen een drankje aangeboden. Xander zingt dus nog een laatste nummer. Een nummer van een goede vriend van hem die helaas niet meer leeft. ''Van Hazes''. Na afloop bedankt hij het publiek en zegt hij te hopen dat ze zich hebben vermaakt. ''Laten we nog gezellig met zijn allen een drankje drinken''. Als de bezoekers of bewoners iets willen vragen of op de foto willen dan kan dat. Maar het hoeft niet.

Bjorn stapt ook nog maar even naar voren om een eindwoord te doen. ''Hij kwam binnen met we gaan samen een liedje doen. Ik kwam niet eens uit mijn woorden. Hilarische televisie''. Bjorn vertelt dat ze gingen oefenen en dat toen de bezoekers binnen kwamen. Bjorn vond het fantastische en het smaakt zeker naar meer. Bjorn benadrukt dat hij ook samen met Rowena nog een keer een live in de loods gaat doen. Bezoekers kunnen nog een drankje halen en er gaat nog een muziekje aan. Ook vraagt Bjorn nog snel een groot applaus voor Xander de Buisonjé. ''Iedereen nog een fijne avond''. Xander bedankt Bjorn en Nicole komt aan Xander vragen of ze nog een ice pack voor zijn hoofd moet halen. Hij stootte daarnet blijkbaar zijn hoofd tegen een plank toen hij de vide op liep. Een plank waar de Utopianen ook al vaak hun hoofd tegen hebben gestoten. Maar Xander zegt dat dat niet hoeft. Naomi staat inmiddels al klaar met haar camera en er zijn genoeg mensen die met Xander op de foto willen. Tijd dus voor een foto momentje.

Meer foto's van het live in de loods concert van Xander Buisonjé en zijn optreden met Bjorn en Gabriëlle zijn te vinden in onze Facebook groep en/of op onze Facebook pagina.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.