Live in de loods met Nick en Simon ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Live in de loods met Nick en Simon

De bewoners laten een wens in vervulling gaan

Om tien voor zes kwamen er een dame en een heer het terrein op. Het is de dame waar de Utopianen het gisteren in het centraal nog over hadden. Haar wens is via de wens pot Utopia binnen gekomen en zal vandaag in vervulling gaan. Deze dame wil graag bij het live in de loods concert van Nick en Simon zijn en haar wens gaat deze avond uitkomen. Na binnenkomst worden ze meteen begroet door de Utopianen er wordt geknuffeld en gekust. De dame is ontroerd. Ze vind het erg mooi om in Utopia te zijn. ''Jullie maken ze zo blij. Ik vind het echt geweldig''. De dame kijkt elke dag en is supertrots op Gabriëlle dat ze al zoveel kilo's is afgevallen. ''Jullie maken me zo blij. Echt supergaaf dat hij dat voor me doet. Jullie maken me gewoon gelukkig dat ik hier mag komen en die wens van mij toch in vervulling gaat''. Het is de eerste keer in lange tijd dat ze weer het huis uit komt. Speciaal voor de Utopianen is ze de rolstoel uit gekomen en voorlopig wil ze ook nog niet terug haar rolstoel in want daar moet ze later op de avond nog lang genoeg in zitten. Jolanda krijgt nog snel een rondleiding en friet van Le luifel en heeft lang de tijd om rond te kijken in de loods. ''Het lijkt wel kleiner dan op tv'', laat ze weten.

Jolanda heeft heel lang moeten wachten want om tien voor acht komen Nick en Simon pas het terrein op gelopen. Ze begroeten de Utopianen en gaan meteen sound checken want er is nog maar weinig tijd voor de bezoekers arriveren. Stefanie staat met een lach op haar gezicht en Rowena pinkt een traantje weg terwijl ze naar de soundcheck luistert. Nick en Simon maken tussen het sound checken door constant grapjes zoals dat ze internationaal door zijn gebroken toen de bewoners het huis in gingen. Na de soundcheck kunnen de bewoners nog snel met de heren op de foto en ook Jolanda de vrouw waarvan de wens in vervulling gaat word natuurlijk nog snel met Nick en Simon op de foto gezet. Ze vertelt hoeveel de muziek van Nick en Simon voor haar betekent en dat het liedje ''kijk omhoog'' al helemaal een speciale betekenis voor haar heeft.

Om tien over acht komen ook de bezoekers het terrein opgelopen. Nicole en Gabriëlle staan in de garderobe om jassen op te hangen. Rowena, Benjamin, Cees en Armanda zien we achter de merchandise tafel staan. Gina, Bas en Wim schenken drankjes in achter de bar en Naomi maakt foto's. Nick mengt zich nog even tussen de bezoekers om met ze te kletsen terwijl Simon bij de merchandise in gesprek is met Armanda en even later met Bjorn. Rob, Stefanie en Mark hebben het al meteen druk in Le Luifel, dus deze avond word er door iedereen weer druk gewerkt. Niet veel later besluit Simon zich ook tussen de gasten te mengen en Nick laat weten het leuk te vinden dat de bezoekers van te voren hun telefoon af hebben moeten geven en niemand dus een telefoon bij heeft. Dan heb je niet dat iedereen foto's staat te maken, maar staat iedereen gewoon te luisteren en mee te doen met het concert.

Om tien over half negen stapt Bjorn het podium op om Nick en Simon aan te kondigen. Het concert gaat beginnen. ''Goedenavond allemaal. Wat zien jullie er leuk uit'', laten de heren weten als ze het podium opstappen. Niet veel later beginnen ze te zingen en gitaar te spelen. De sfeer zit er meteen goed in en het publiek zingt en danst lekker mee. Wens pot gast Jolanda mag helemaal vooraan zitten en kan dus volop genieten van dit concert. Even later op de avond hebben de heren zelfs nog een verrassing voor haar. ''Jolanda deze is speciaal voor jou. Het is kijk omhoog''. Vervolgens zingen de heren uit volle borst het nummer kijk omhoog en Jolanda lijkt volop van het concert te genieten. De tranen springen in haar ogen en deze avond neemt niemand haar meer af. De heren zingen nog even vrolijk door tot ze om half tien weer van het podium afstappen, maar dat betekent niet dat de avond al voorbij is. Het feest gaat namelijk nog wel even door, alleen dan met andere muziek.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.