Een leuk aanbod voor de dames ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Een leuk aanbod voor de dames

Een professionele fotoshoot

Om half zes zit Naomi achter de computer als ze een leuke mail ontdekt. Hardop leest ze de mail voor om ook de persoon naast haar te vertellen over het goede nieuws. Het komt er op neer dat Veronica Magazine een fotoshoot wil doen met de meiden uit Utopia. Er komen dan foto's in het blad en de dames zullen ook op de cover komen te staan. Een covershoot inclusief styling, visagie en interviews. Het thema wordt een pyjama feestje met een kussengevecht. Naomi is zo enthousiast dat ze meteen naar buiten rent om haar (vrouwelijke) mede bewoners op de hoogte te brengen.

Daar herhaalt ze dat ze een mailtje heeft ontvangen van Veronica Magazine waarin ze de vrouwelijke Utopianen een covershoot aanbieden. In oktober willen ze al langs komen en de Utopianen worden er zelfs voor betaalt. In het blad komen de verhalen en foto's. Naomi is super enthousiast en vind het super leuk. Ook Gina vind het supergaaf. Naomi laat weten dat ''celebrity fotograaf'' William Rutten de foto's zal gaan maken. 23 oktober willen ze al langs komen, dat is dus al over een aantal dagen. Gina en Naomi vinden het echt supervet. Gina wil vanavond gelijk gaan sporten zodat haar body nog iets meer in shape is tijdens de fotoshoot.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.