Krijgt Gina weer een publieksstem? ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Krijgt Gina weer een publieksstem?

''Als dit gebeurd ben je sneaky en moet je gewoon naar huis''

Om kwart voor zeven zagen we Stefanie en Bas nog even samen op het rokersbankje. ''Heb je al met ze gekletst?'', vraagt Stefanie. Ze doelt hiermee op Mark en Gina. ''Nee'', laat Bas weten. Zodra Bas weer weg is zien we Stefanie, Rob en Benjamin bij hetzelfde bankje. ''De nieuwe die binnen komt kunnen we dan wel vertellen dat hij niet op Stiff moet stemmen'', laat Benjamin weten. Rob geeft Stefanie het advies dat ze de nieuwe dan in ieder geval niet moet gaan negeren. Benjamin begint vervolgens over de publieksstemmen. Hij denkt dat Cees een publieksstem krijgt en volgens Rob is de kans groot dat Gina hem nu ook weer krijgt. ''Als Gina vorige keer een publieksstem kreeg is de kans nu groot dat ze hem weer krijgt''. Stefanie hoopt dat ze de publieksstemmen dit keer eerst doen. Dan weet ze tenminste hoe ze er aan toe is. Benjamin denkt dat Gina wel op de bank komt. ''Ze hebben zichzelf in de vingers gesneden daardoor veranderd alles'', laat Rob weten. Stefanie vraagt zichzelf vooral af of ze er meer mensen in mee trekken. Maar Benjamin is er heel duidelijk over. ''Als dit gebeurd ben je gewoon sneaky en moet je gewoon naar huis''.

Na het avond eten, een stuk later op de avond zien we weer wat bewoners op het rokersbankje. Dit keer zijn het Stefanie en Wim. Weer gaat het over de stemming. Stefanie laat weten niet van spelletjes te houden. Door dit gebeuren krijgt Cees ook weer minder stemmen omdat mensen nu dus op Stefanie of Gina gaan stemmen. Hierdoor komen bepaalde mensen alsnog niet op de bank. Of juist wel op de bank. Stefanie krijgt sowieso zes stemmen, maar Wim gaat niet op haar. Wim gaat zijn stemmen verdelen. Stefanie krijgt geen stem van hem. Gina vinden ze eigenlijk wel een lieve meid en Stefanie vind het ook ''f*cked up kut'', maar als hun het spelletje spelen speelt ze het mee. Ook Bas en Bjorn zijn deze avond in gesprek over de stemming. Bjorn valt het vooral op dat Cees opeens veranderd is. ''Super grappig, die weet ook hoe het werkt''.

Wie denk jij dat deze keer de publieksstemmen krijgen? laat het ons weten in de reacties onder dit bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.