Krijgt Cees Ivan aan het praten? ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Krijgt Cees Ivan aan het praten?

Ivan is te druk.

De gemoederen lopen niet alleen hoog op tussen Rowena en wat andere dames. Ook tussen Cees en Ivan loopt het allemaal niet meer zo soepeltjes als voorheen. Al meerdere dagen lijkt Ivan klaar te zijn met het gemopper van Cees over alles wat fout gaat. En niet alleen daarom, maar ook omdat Cees volgens Ivan zelf ook regelmatig verzaakt om zijn troep netjes op te ruimen. Het gaat dan vooral over zandhoopjes die hij steeds vaker tegen komt. Dan veegt iemand wel alles bij elkaar, maar ruimt hij het vervolgens niet op met de stoffer en blik. Dat 'halve werk' kan Ivan totaal niet tegen. ''Als je iets doet, maak het af of doe het niet'', liet Ivan weten. Ook de vuilniszakken die te zwaar zijn laat Cees in de loods staan. Die moet hij wat Ivan betreft dan gewoon in de prullenbak laten zitten. Liever een overvolle prullenbak dan een dichte vuilniszak die in de loods staat.

Al met al veel kleine dingetjes die tot veel kleine botsingen leiden tussen Ivan en Cees. Gisteravond wilde Cees dan ook even met Ivan praten om de lucht een beetje te klaren. Ivan was echter druk met het helpen van Nicole en wilde later wel in gesprek gaan. Daar is het niet van gekomen gisteravond dus wie weet komt dit vandaag nog. Voorlopig is Ivan echter druk met het opnieuw schilderen van de loods. De vieze bruine kleur maakt plaats voor een frisse blauwe kleur. Cees zal dus nog even moeten wachten, maar dat de confrontatie er gaat komen is zeker. En misschien wel sneller dan we denken, want zelfs nu (10:35) tijdens het schilderen heeft Ivan veel te klagen over Cees. Samen met andere bewoners als Nicole en Bjorn trouwens. ''Ik krijg steeds van bezoekers te horen dat Cees te negatief is. Ook over de Utopianen. Elke keer maar weer. Dus je kan je voorstellen dat ik hem al te graag niet bij de rondleidingen wil hebben. Ook dat hij te zacht praat'', laat Ivan weten. Ook Bjorn en Nicole hebben van alles te klagen over Cees. Het is wel een klein beetje vreemd dat Ivan prima kan ventileren over Cees tijdens het werken... Maar geen tijd heeft om met Cees zelf te praten. Toch?
 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.