Koe verwoest het kippenhok. ~ Utopia Gekte

10/08/2015

Koe verwoest het kippenhok.

Is het een kip of is het een koe?

Terwijl onder andere Stefanie en Wim meehelpen met de opbouw van het enorme podium... Ontdekken ze dat er een koe in het kippenhok zit. De ravage is groot en Stefanie sprint naar het hok toe. Daar doet ze haar best om met veel geschreeuw de koe uit het kippenhok te jagen. Er volgt meteen een streamlock en het laatste wat we zien is een koe die in paniek is. Op dit moment is er dus een streamlock gaande en kunnen we niet zien hoe dit verder afloopt.

''What the fuck zijn die beesten opstandig vandaag'', horen we Wim zeggen wanneer het beeld weer terug is. ''Niet alleen vandaag, al de hele week'', laat Stefanie weten. De koe is uit het kippenhok en die moet snel gerepareerd worden. Daar gaan ze later vandaag mee aan de slag. ''Verrek, pleurisbeest. Ze proberen alles jongen. Ik maak zodirect het hek naar de gym wel los'', moppert Stefanie door tegen Wim.

Al met al heeft iedereen dit voorval weer overleefd en is er alleen materiƫle schade. Door de schrik is er wat gemopper, maar er is verder niks aan de hand. De hartslag van Stefanie kan weer rustig zakken...
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.