Klagen over de B&B en campinggasten. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Klagen over de B&B en campinggasten.

Probleempjes.

We schreven zojuist al over de gasten in Utopia die erg 'aanwezig' waren de afgelopen nacht. Meerdere bewoners klagen daar over waaronder Ivan, Cees en zelfs Gina. Ivan stuurde ze vannacht al naar buiten toe en Cees viel het hele rook gebeuren op. Deze ochtend, nadat Ivan de koeien heeft gedaan, komen de klachten op gang wanneer steeds meer bewoners wakker worden.

Cees klaagt bij zowel Bas als Ivan over de gasten. Wanneer hij over het 's nachts roken begint trekt hij er een vieze snoet bij. Uiteindelijk laat Mark weten dat er voortaan op zondag geen gasten meer blijven overnachten. Er ontstaat uiteindelijk een discussie tussen vier personen: Mark, Ivan, Bas en Cees. Bas zou volgens Mark om 12 uur al in zijn nest hebben gelegen tot grote ergernis van Mark. Hij is namelijk 'hoofd camping'. Hem wordt gevraagd wat hij in rekening brengt aan de campinggasten die er redelijk wat drank doorheen hebben gejaagd. Cees weet precies wat ze gedronken hebben en benadrukt dat Bas er niks aan kan doen omdat hij al sliep.

De gasten zelf liggen op dit moment nog altijd te slapen. Niet zo gek wanneer je het zo laat maakt... Mark en Gina staan wel op tijd op om het ontbijt alvast te verzorgen. Niks anders dan complimenten voor de Utopianen deze keer! Video's bekijken van hoe het er gisteravond en vannacht aan toe ging? Hier heb je 4 uur aan beeldmateriaal:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.