Karel het kalkoentje is aangevallen door een hond en is gewond ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Karel het kalkoentje is aangevallen door een hond en is gewond

Bjorn belt de dierenambulance

Om vijf uur zien we een grote groep bewoners om een marktkraampje heen staan. Ze staan er al een tijdje, maar doordat ze allemaal op een kluitje staan hebben we pas op dit moment door dat er iets aan de hand is. ''Ik denk dat Kareltje het overleeft'', horen we Armanda zeggen. Als we dat opvangen snappen we dat er iets aan de hand is en blijven we de stream goed in de gaten houden om te horen wat er gebeurd is. Karel het kalkoentje schijnt aangevallen te zijn door een hond van een markt standhouder. Volgens Nicole is het kalkoentje heel er getraumatiseerd en Armanda laat haar weten dat ze even moeten wachten tot ''die mensen'' er zijn. Nicole vraagt of ze er snel bij waren. ''Ja'', laat Bas weten. Bjorn heeft zelfs meteen de dierenambulance gebeld. De dame zei dat er wel kosten aan verbonden zitten, maar dat moet maar. Volgens Bjorn bloed hij niet, maar Nicole laat weten dat de diertjes over het algemeen overlijden omdat ze zo getraumatiseerd zijn dat hun hart er mee stopt. Van de stress. Het kalkoentje is gepakt door de hond van de mensen die op dat moment nog op het terrein zijn. Ze hopen met zijn allen dat Kareltje er bovenop komt. Ze hopen vooral dat de ambulance mensen er snel aankomen. ''He is gonna make it'', probeert Benjamin optimistisch.

Met velen hangen ze bezorgd om het kalkoentje heen. Het kalkoentje ligt op één van de kramen en de bewoners hebben hem toegedekt met een dekentje zodat hij tenminste warm blijft. Armanda vind dat het kalkoentje er nu wel oké uit ziet. Het bloed niet, maar ze vraagt zich wel af of de wond gehecht moet worden. Ze weet niet hoe het kalkoentje er van onder uit ziet. Stefanie zou al gezegd hebben dat het de meest getraumatiseerde kalkoen van Nederland is. Zijn zusje is natuurlijk al opgevreten door een roofvogel en nu werd hij zelf te grazen genomen door een hond. De bewoners denken dat er ook iets met het pootje van Kareltje is, maar dat is nog even afwachten. In afwachting tot de ambulance er is zit Bas in ieder geval voor Kareltje. Hij knuffelt hem en lijkt zich zorgen om hem te maken. Bjorn ontfermt zich ook over het beestje, hij aait het beestje zachtjes over zijn koppie.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.