Ivan weet niet wat hij met Armanda aan moet ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Ivan weet niet wat hij met Armanda aan moet

Nieuwe kleding voor de bewoners

Als de markt afgelopen is is het weer tijd om op te ruimen en te evalueren hoe het gegaan is. Eén van de standhouders laat weten dat ze om half drie al helemaal uitverkocht waren. Andere standhouders willen alvast reserveren voor de kerstmarkt. Dan willen ze onder andere oliebollen gaan verkopen, maar volgens Ivan is dat niet zo slim omdat de Utopianen zelf ook oliebollen willen gaan verkopen. Bezoekers komen volgens hem dan eerder oliebollen bij de Utopianen halen dan bij de standhouders. Armanda en Rowena ruimen de boel op bij Baas Beach en Naomi en Rob zien we muntjes tellen. Ivan bespreekt even later met Bjorn dat hij niet weet hoe hij het moet doen met Armanda. De rondleidingen gingen goed, maar tussendoor stond ze er maar gewoon een beetje. Volgens Bjorn is het gewoon een kwestie van aansturen. Het was tenslotte nog maar haar eerste markt. Ook schijnt Armanda een pot met muntjes kwijt te zijn geraakt nadat ze hem lange tijd onbemand liet staan. Ivan schijnt degene te zijn geweest die de bus ongezien veilig opgeborgen heeft. Maar als Ivan dat kan kan een bezoeker dat ook. Armanda zou dus beter op moeten hebben gelet.

Bjorn laat op zijn beurt weer weten niet zo tevreden over Cees te zijn, naast dat Cees het merendeel van de tijd niet op zijn post aanwezig was stond hij ook zielig te doen volgens Bjorn. ''Ga je nou de hele tijd zielige verhalen ophangen naar mensen. Dat iedereen tegen Cees is. En zo van Bjorn is nooit zo aardig. Cees wat ben je aan het doen kwibus. Allemaal van dat soort dingen en dan ga ik geintjes maken. Dat kan die al helemaal niet handelen''. Gabriëlle is een stuk positiever. Ze heeft zo enorm goed gedraaid dat ze spijt heeft dat ze van tevoren niet nog meer heeft ''geplotterd''. Gina schijnt trouwens wat nieuwe kleren te hebben gekocht en een ander zou daar wat van hebben gezegd. Iets als ''wanneer raakt het geld eens een keer op''. Mark wil weten wie het gezegd heeft, maar Gina wil geen namen noemen, Gina is trouwens niet de enige die kleren heeft gekocht. Ook Bas zien we met een nieuw kledingstuk rondlopen en Gabriëlle vertelt even later op de vide dat ze de trui met de ster heeft gekocht die meerdere Utopianen wilden hebben en daarnaast schijnt ze nog meer kleding te hebben gehaald. Eén kledingstuk zegt ze ''gekregen'' te hebben in ruil voor een Glossy.

Gina besluit om vijf over zes nog maar even een snack voor zichzelf te maken in de Luifel en ook Benjamin en Naomi staan daar op dat moment nog te kletsen. Naomi wil patat, maar grijpt mis want alle friet is al op. Na de markt is er ook nog tijd voor een borrel en vele standhouders blijven dan ook nog gezellig hangen. Ook de man die eerder vandaag liet weten dat hij alleen was gekomen is nog even gebleven. Zijn vrouw zou boos zijn omdat er achter hun rug om dingen op de stream zouden zijn gezegd. Hij praat daar dan ook nog even over met Rowena. Rowena baalt er vooral van dat de man niet eerder naar haar toe is gekomen. ''Niet over mijn rug jullie schoon praten'', zou de man gezegd hebben. Gelukkig spreken ze even later af zand erover en is alles weer opgelost(?). Bjorn doet trouwens nog even snel wat interessante uitspraken. Zo zou het volgens gasten bij Baas Beach naar wiet hebben geroken. Rowena denkt dat de lucht uit één van de drankjes komt. De geur van het drankje is de geur die ze denkt geroken te hebben. Ook mompelt hij iets over dat er drugs honden waren en dat die er één keer eerder zijn geweest tijdens de party.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.