Ivan en Gabriëlle gaan tegen elkaar tekeer ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Ivan en Gabriëlle gaan tegen elkaar tekeer

Gabriëlle is niet gediend van het statement dat Ivan maakt

Om zes over twaalf is er opeens weer ruzie in de loods. Gabriëlle en Ivan staan beiden in de ruimte naast de gemeenschapskeuken en ze zijn lekker tegen elkaar aan het schreeuwen. ''Als jij je jas laat slingeren gooi ik die ook niet naar je toe. Ik ruim het op wanneer ik wil en niet wanneer jij het wilt'', laat Gabriëlle weten. Ivan zou iets naar haar toe gegooid hebben omdat Gabriëlle iets niet opgeruimd heeft en Gabriëlle is daar duidelijk niet van gediend. Ivan zou ook weleens wat laten slingeren volgens Gabriëlle en Ivan wil vervolgens dus ook weten wat hij dan laat slingeren, maar daar geeft Gabriëlle geen antwoord op. Gabriëlle ruimt op wanneer ze dat zelf wil. "'Jij gaat niet beslissen wanneer ik iets opruim''. Ivan vraagt zich af waarom Gabriëlle hier een groot probleem van maakt. ''Wie ben jij, wie ben jij. Waarom maak jij er een groot probleem van'', reageert Gabriëlle terug.

Volgens Gabriëlle heeft Ivan iets naar haar toe gegooid maar volgens Ivan is het anders gegaan. ''Ik zeg Gabs die is van jou, ik leg die hier neer''. Maar Gabriëlle is het daar niet mee eens. ''Je hebt gegooid klaar''. Ivan zegt dat Gabriëlle een grote bek heeft, maar ook dat weet ze weer terug te kaatsen. ''Jij hebt een grote bek, wat denk je wel niet. Ik ruim op wanneer ik wil. Als jij schreeuwt schreeuw ik ook. Ik ruim op wanneer ik wil''. Ook is Gabriëlle niet gediend van het statement dat Ivan maakt door die spullen naar haar toe te gooien. ''Ik ruim op wanneer ik wil. Punt'', schreeuwt ze. ''Wie ben jij dan?'', vraagt Ivan. ''Gabriëlle, ik woon in Utopia'', reageert ze rustig. Er klinkt gelach op de achtergrond en er volgt een streamlock. Zodra we weer beeld hebben zien we Ivan buiten iets in de container gooien en Gabriëlle zien we op de vide.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.