Ivan trapt de klapdeur kapot ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Ivan trapt de klapdeur kapot

Rowena gaat vol op één persoon

Dat er wat frustraties en irritaties in de loods zijn is inmiddels wel duidelijk. Zo kan Stefanie even helemaal niks meer goed doen in de ogen van Nicole. En dan is Nicole nog niet eens de enige die zich irriteert. Zelf hebben we het gemist maar als we Rowena mogen geloven heeft Ivan uit woede de klapdeur naar zijn slaapkamer kapot getrapt. ''Hij moet echt normaal doen, dit is niet best'', laat Gabriëlle weten als ze het hoort. Volgens haar zal het wel weer een item worden op tv. Nicole laat nog snel weten dat Ivan het ondertussen wel zelf al weer gemaakt heeft, voordat ze weer over gaat op klagen over Stefanie. ''Dan komt ze van de koeien en staat ze hier als een idioot te schreeuwen. Ze weet toch dat jij hier ook ligt te slapen. Dat is niet netjes''. Ook in dit geval is het alleen Stefanie die genoemd word terwijl Gina net zo hard mee stond te gillen. ''Die heeft af en toe schijt'', laat Rowena weten. Nicole besluit maar te gaan douchen waardoor Rowena en Gabriëlle alleen achter blijven.

Rowena laat weten dat ze soms vergeet dat ze op tv is. Dan is ze bijvoorbeeld aan het boeren. Gabriëlle lijkt zich er niet druk om te kunnen maken. ''We zijn mensen toch''. Volgens Gabriëlle ga je je na een tijd ook niet meer druk maken om dat soort dingen. Gabriëlle heeft dat een tijd gedaan maar maakt zich nu nergens meer druk om. Behalve als het serieuze shit is zoals de stemming of als mensen niet lekker in hun vel zitten. Om een ander kan ze zich druk maken, maar niet over dingen die gebeuren. Ook het rokersbankje schijnt beschreven te zijn, maar Rowena kan zich er niet druk om maken en Gabriëlle ook niet.

Vervolgens gaat het gesprek over op een ander onderwerp. De stemming! Rowena laat weten dat ze op een man gaat stemmen en dat ze vol gaat. Ze heeft niet zoveel met die persoon. Mark past in haar Utopia en doet veel voor de BV en dan die ene stem die ze aan hem wilde geven. Tsja. Gabriëlle heeft het dit keer moeilijk gehad. Ze is heel haar objectiviteit kwijt laat ze weten. Rowena besluit nog maar even wat meer te vertellen over de persoon waar ze op gaat stemmen. Deze man schijnt iets gezegd te hebben waarvan Rowena dacht ''wow'' en de volgende dag wilde hij het er niet meer over hebben. Ook heeft hij volgens Rowena gezegd ''als ik op de bank kom ga ik uit mezelf naar huis''. Er volgt een streamlock. Blijkbaar mogen we dit niet horen want zodra de streamlock voorbij is kunnen we het gesprek op de vide niet meer volgen, maar krijgen we Gina in beeld die op de bank zit te kletsen met onder andere de B&B gasten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.