Ivan spreekt Stefanie aan op baldadigheid. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Ivan spreekt Stefanie aan op baldadigheid.

Rokersbankje bekladden.

Inmiddels is er bijna 2 uur lang niks meer geschreven op Utopia Gekte dus het is hoog tijd om Utopia nieuws te delen. We beginnen met Ivan die Stefanie heeft aangesproken op wat baldadigheid. Het welbekende rokersbankje is namelijk beklad en daar is Ivan niet van gediend. ''Je moet het gaan overschilderen'', laat hij weten. Stefanie is het er eigenlijk wel mee eens en beloofd dat te gaan doen. Alleen is ze het er niet mee eens dat alleen zij wordt aangesproken. ''Ga je alleen tegen mij zo'n preek afsteken of tegen iedereen'', vraagt ze dan ook. Ivan zelf weet niet wie er nog meer bij betrokken waren dus het gaat een punt voor in het centraal worden. Ook over het bierfestival heeft hij nog veel te bespreken. Ivan is behoorlijk op dreef vandaag en gaat de bewoners een schop onder hun kont geven. Dat waren niet zijn eigen woorden trouwens, maar het komt daar wel op neer.

Ook aan Rolf wordt gevraagd of hij er bij betrokken was. ''Tekenen op muren is niks voor mij'', is zijn antwoord. Volgens Stefanie was hij er echter wel bij en vond hij het ook leuk. Later vraagt Ivan nog aan Gabriƫlle of zij thuis ook op de muur schrijft. ''Ja soms'', laat ze weten. Cees niet, hij zou niet weten waarom.

Niet veel later gaat het bij Cees alweer over iets anders. Hij vertelt aan Rob dat alle gasten van het terrein zijn verwijderd vanwege hun gedrag. Het gevolg daarvan is dat er meteen weer een streamlock komt.  Het laatste wat we konden horen is dat Cees hem en andere bewoners daar ook verantwoordelijk voor houdt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.