Ivan ontploft tegen Nicole. ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Ivan ontploft tegen Nicole.

Lekker vrolijk.

Goedesmorgens deze zonnige vrijdagmorgen. Bijna weekend, maar eerst gaan we nog even kort terugblikken op gisteravond. Op een boze Ivan na is er weinig bijzonders gebeurd gisteravond en vannacht. Wanneer hij samen met Bjorn en Nicole achter de laptop zit is hij behoorlijk geïrriteerd zodra Nicole opmerkt dat het al kwart over elf is. Ze moppert iets over uit bed komen 's ochtends en  uit het niets komt er een uitbarsting van Ivan die pislink is: ''Schat wat zit je nou? Ga alsjeblieft naar bed dan. Of je helpt mee of je gaat gewoon naar bed. Je komt godverdomme [..] Die pleurisdingen die je hebt aangeraden en nu moet ik het gaan oplossen! Nee! Ik heb een heel ander idee jij komt met hele andere shit aanwaaien. En nu zit ik met die pleurisdingen en euuhh wil je er van mee weg gaan lopen. Laat maar zitten, ik weet het al. Ik weet wat anders. Ik doe gewoon ik doe gewoon euuuh wat. Ik heb een soundtrack van 300, die doe ik er gewoon in. Ik ga niet moeilijk lopen doen, wtf is dit? Ik weet een hele goede, echt. Mag ik heel even? Oké doei''.

Nou, daar mag Nicole het dan mee doen en ze druipt af. ''Sorry man'', zegt Ivan tegen Bjorn. Tijd voor de video! Is de uitbarsting van Ivan terecht of zit hij gewoon onterecht zijn frustraties op Nicole af te reageren?
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.