Ivan of Bas verlaat Utopia op 10 oktober. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Ivan of Bas verlaat Utopia op 10 oktober.

Stoptober.

Driekwart van het tweede jaar Utopia zit er inmiddels alweer op. Het is vandaag 1 oktober en dat betekent dat er een nieuwe maand is aangebroken. Niet alleen dat, ook is oktober de hele maand Stoptober. Oftewel de maand om te stoppen met roken. Van alle goede doelen, stichtingen en initiatieven die de bewoners steunen had je wel mogen verwachten dat dit er ook bij zit, maar niets is minder waar. In Utopiaanse woorden is vandaag gewoon dag 639 van het langlopende experiment met 15 pioniers. En ook vandaag is er zoals altijd weer spannend nieuws te melden!

Wie gaat naar huis?

Gisteravond hebben Bas en Ivan namelijk een bijzondere weddenschap afgesloten die grote gevolgen gaat hebben voor één van hen. Zeer binnenkort (zaterdag 10 oktober) zal het kickboksgala plaatsvinden in Utopia en daarin nemen Bas en Ivan het tegen elkaar op. De weddenschap is dat de verliezer Utopia zal moeten verlaten. Ook Naomi heeft deze afspraak gisteravond gehoord en vindt dat ze zich aan deze belofte moeten houden. Deze ochtend heeft Bas Cees op de hoogte gebracht van de weddenschap. Het is overigens verboden om Utopia te verlaten zonder eerst je 24 uur aan te vragen. Dus als het al gebeurt dat iemand naar huis gaat dan is het niet eerder dan 11 oktober.

BaasBeach leeg plunderen.

Om middernacht zien we op de andere stream dat Stefanie en Gina in BaasBeach staan. Ze spitten alle kastjes en deurtjes door op zoek naar wat lekkers om te snaaien. Kort gezegd komt het er op neer dat ze BaasBeach plunderen. Iets wat Bas een paar dagen geleden al voorspelde en aan Cees liet weten. Bas zelf kon er toen niet mee zitten en zei dat ze alleen zichzelf er mee hebben. Gina vonden ze namelijk dik worden. Gina: ''Rolf is f*cking gierig. Hij heeft een snoeppot en hij zegt 'ik deel hem alleen met de groene kamer.''

Nachtbrakers.

De hele nacht zijn er wat Utopianen lang wakker gebleven. Zelfs om half drie 's nachts zaten Gina, Stefanie en Rob nog buiten te kletsen. Dit kwam vooral door Gina die nog lang niet naar bed wilde, ze wilde vooral meer gezelligheid, gezelligheid en gezelligheid in plaats van slaap, slaap en slaap. Wij hebben de gesprekken niet echt gevolgd verder, maar voor zover wij weten is er ook niets bijzonders besproken op wat roddeltjes na over medebewoners.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.