Ivan is boos en heeft jeukende klauwen ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Ivan is boos en heeft jeukende klauwen

Drama in Utopia vanwege de naamsverandering

Om kwart voor twaalf krijgen we opeens een boze Ivan op de streams te zien. Hij heeft het nieuwe rotonde bord opgemerkt en hij is er zacht gezegd niet blij mee. Samen met Nicole, Rob en Benjamin staat hij naar het rotonde bord te kijken en uit hij zijn frustraties. ''Giorgio heeft gewoon gewonnen en daar hing aan vast dat de rotonde naar hem vernoemd zou worden'', laat Nicole weten. Ook heeft Giorgio volgens Ivan wel degelijk wat gedaan en heeft hij het dus gewoon verdiend. Ivan is boos en krijgt er jeukende handen van. Op de vraag wie het gedaan heeft denkt Nicole dat het wel duidelijk is. ''Er staat MARKt plein, Mark heeft het gedaan''. Volgens Nicole gaat dit nu ook de trend worden de laatste paar maanden. 

Ivan had de verandering al wat eerder opgemerkt maar heeft een verstandige beslissing gemaakt. Voordat hij de loods in liep om te gaan tieren en schreeuwen besloot hij eerst nog wat feedback nodig te hebben. Volgens Nicole is er ook helemaal geen drama voor nodig, maar ze kunnen wel duidelijk maken dat dit niet de bedoeling is. Sommigen beseffen zich dat het niet met slechte bedoelingen zal zijn geweest. ''Dit is een geintje, dit doen ze niet om Giorgio een hak te zetten'', laat Rob weten. En volgens Benjamin is het meer zelfpromotie. ''Ook niet vanwege de markt'', laat Nicole weten. En naast al dat is het ook nog lelijk gedaan vind Rob. Volgens Rob moet Ivan gewoon uitleggen hoe hij er over denkt. ''Dat je er trillende handjes van krijgt, dat is heel duidelijk en menselijk''. Volgens Rob hebben Mark en Bas er gewoon niet zo bij stil gestaan. ''Het is niet om Gio te fucken, het is zelfverheerlijking'', legt Benjamin uit. ''Over iemand's rug heen. [...] Waarom op die manier?'', vraagt Ivan zichzelf af. Volgens Benjamin zijn er gewoon mensen die heel graag willen winnen.

Ivan hoopt in ieder geval dat het andere bord nog intact is. Ivan moet er in ieder geval geen drama over gaan maken want dan hebben ze precies wat ze willen. ''Ze hebben al schik binnen'', laat Stefanie weten die samen met Armanda en Cees er inmiddels ook bij is komen staan. Volgens Ivan hebben ze gewoon geen respect voor een ander. ''Hij heeft gewonnen, hij heeft het verdiend. Hij heeft hier de basis gelegd voor een ieder die hier zit en een of andere snotneus komt hier en doet dit''. Volgens Cees heeft Bas het gedaan, dat biechtte Bas net aan hem op. Maar volgens Nicole is het niet alleen Bas geweest, maar was Mark er ook bij. Cees is het er in ieder geval ook mee eens. Als het bij de prijs hoorde dan moeten ze het ook zo laten. ''Dan moeten ze het gewoon herstellen'', vind Cees. Volgens Benjamin zal het bord er ook nog wel zijn.

Cees adviseert Ivan om gewoon te zeggen dat hij het niet top vind, dat het bord terug moet komen en dat ze het moeten herstellen, maar Ivan krijgt er op dit moment nog steeds jeukende klauwen van. Als iemand Ivan vraagt wat hem nou zo raakt legt Ivan uit hoe het zit. ''Dat het veel voor Gio betekende. Dat hij het verdiend heeft en dat een snotaap, nietsnut denkt ik maak er een geintje van en dat die niet stilstaat bij wat iemand bereikt heeft. Dat is dezelfde shit waar we hier buiten ook tegenaan lopen. Dat we geen waarde hechten aan wat degene hier voor verricht hebben'''. Rob vind het in ieder geval goed van Ivan dat hij niet meteen uit zijn plaat is gegaan. ''Laat je niet gek maken''. Ook Cees is het daar mee eens. Ivan moet ze gewoon de opdracht geven het te herstellen naar hoe het was. Ivan kan dat op dit moment alleen nog niet. Hij moet eerst nog even tot rust komen. ''Moet ik het doen?'', bied Rob aan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.