Ivan houd niet van half werk en Cees snapt dat niet ~ Utopia Gekte

10/17/2015

Ivan houd niet van half werk en Cees snapt dat niet

Een rustige dag

Het is weer een rustige dag in Utopia met weinig bijzondere gebeurtenissen. Om tien voor half twaalf lagen Mark en Gina nog lekker samen in bed te knuffelen. Naomi is ook vandaag weer druk bezig met foto's maken. Alleen dit keer heeft ze ook een klant van buitenaf. Milou(?) is er ook weer en zet het modelletje en Bjorn in de make-up. Van beiden worden er foto's gemaakt, maar waar dit voor is hebben we even gemist. Gina mag trouwens ook mee helpen, zij mag straks de haren gaan vlechten. Naomi laat weten dat er eigenlijk twee meiden zouden komen, ''maar die andere is de weg kwijt denk ik''. Om kwart voor één hebben Ivan en Cees een discussie over de schoonmaak. Zo haalt Cees de vuilniszakken wel uit de vuilnisbak, maar brengt ze vervolgens niet naar de container omdat ze te zwaar zijn. Ook veegt hij de loods en laat dan de hoopjes viezigheid liggen omdat hij geen veger en blik zou kunnen vinden. Ivan houd niet van half werk en heeft dan liever dat Cees het helemaal niet doet, maar Cees ziet het anders. Ze zouden Cees juist moeten bedanken dat hij iets doet. 

En zoals we van Cees gewend zijn uit hij zijn ongenoegen over deze discussie tegen iedereen die het maar horen wil. Eerst krijgt Gabriëlle alles aan te horen en daarna is Armanda aan de beurt. ''Waarom breng je het niet naar de container?'', zou Ivan gevraagd hebben, waarna Cees heeft gezegd dat het te zwaar voor zijn rug is. En dan zegt Ivan dan kan je het beter niet doen. ''Dat zeg je dan tegen een man van 61. Volgens mij heb je dan een haakje in je hoofd'', klaagt Cees. Armanda denkt dat Ivan dingen afreageert op Cees. Armanda besluit Cees maar een knuffel te geven en te zeggen dat ze blij is dat hij er is. ''Ik ben blij dat jij er bent'', laat Cees weten.

Ondertussen zijn ook de vrienden van Bjorn in Utopia gearriveerd en Ivan en Wim zijn weer druk bezig bij de stal. Het lijkt er op dat er platen zijn gelegd en nu gaan ze aan de slag met stenen. Als we weer terug de loods in gaan zien we dat Cees weer een nieuw iemand heeft gevonden. Rowena is de volgende die het verhaal over de schoonmaak te horen krijgt. Cees laat weten dat hij dacht dat ze hier dingen juist positief moesten benaderen. ''Cees bedankt dat je het doet'', maar nee hoor Ivan houd niet van half werk.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.