Ivan gaat Mark er op aanspreken ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Ivan gaat Mark er op aanspreken

Rob: ''Ik ga Stiff niet laten naaien''

Om tien over twee zien we onder andere Rob, Ivan, Cees, Wim en Benjamin in het kantoortje. Ook daar gaat het gesprek weer over de komende stemming. ''Ik ga Stiff niet laten naaien'', horen we Rob zeggen. Volgens de heren is Mark ook moeilijk te peilen. Ivan gaat Mark er zo in ieder geval even op aanspreken. ''Het is gewoon lastig. Drie mensen op de bank. Zij denkt ik maak kans. Dat laatste stukje pr vind ik ook niks. Ik krijg er een rare smaak van in de mond. Ben gewoon wie je bent'', aldus Rob. Cees ziet dat ook en vooral bij Gaby heeft hij het tijdens de vorige nominatie gezien. ''Die ging opeens ontbijtjes maken'', vult iemand hem aan. Vervolgens word er maar weer een streamlock tussendoor gegooid.

Zodra we weer beeld hebben heeft Cees het over Gina die dit ook heel erg doet nu. ''Opeens weer mensen knippen, een schuimparty, mee naar de koeien''. Benjamin is in ieder geval blij dat het al over drie dagen is. Hij heeft er echt een schurft hekel aan. ''Wat komt er binnen denk je?'',vraagt Wim nieuwsgierig. ''Ik denk mensen'', grapt Benjamin. Benjamin denkt dat er weer een man en een vrouw binnen komen, maar hij weet het niet. Voor hetzelfde geld zijn het twee mannen of twee vrouwen. Rob laat nog maar eens weten dat als hij heel tactisch wil gaan stemmen dat hij dan twee stemmen aan Gina en één stem aan Cees zal geven. Maar gaat hij ook tactisch stemmen? Dat zullen we moeten afwachten. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.