Ivan gaat Bas uitdagen om hem een lesje te leren ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Ivan gaat Bas uitdagen om hem een lesje te leren

Een dans battle

Een hele tijd geleden heeft Bas Ivan uitgedaagd voor een boks wedstrijd. Inmiddels weten we allemaal hoe dat afgelopen is. Bas stapte de ring in om vervolgens de microfoon te pakken en te zeggen dat hij niet zelf ging vechten, maar dat hij een andere vechter voor Ivan geregeld had. Iets wat Ivan wel kon waarderen, maar toch is het voor Ivan nog niet klaar. Deze middag om tien voor half vier zien we Ivan in de lounge achter de loods telefoneren. Hij belt voor een dansles. Hij legt uit dat hij Bas een lesje wil leren met een dans battle. '''Kijken of Bas het nu wel aan durft''. Ivan belt dus met een choreograaf en vraagt of de dame een keer langs wil komen. De dame reageert positief, het lijkt haar leuk om een keer langs te komen. Donderdag de 22e is haar eerste vrije dag dus dan zou ze langs kunnen komen.

Ivan spreekt met de dame af dat ze om één uur in Utopia zal zijn. Ze heeft dan twee uurtjes de tijd want om drie uur moet ze weer weg. Ze zet het meteen in haar agenda. Ivan laat weten het een eer te vinden om haar te gaan ontmoeten, hij kijkt er heel erg naar uit. De 22e kunnen ze het er over hebben wat er allemaal mogelijk is. Ze gaan iets leuks verzinnen. ''Tot volgende week'', sluit Ivan het gesprek af. Vervolgens loopt Ivan met een grote lach op zijn gezicht de loods weer in. Hij heeft er duidelijk zin in.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.