Ivan en Cees praten het uit ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Ivan en Cees praten het uit

De schoonmaak en de stemming

Ivan en Cees hebben de laatste tijd al minimaal twee keer een conflict gehad. De eerste tijdens de afgelopen stemming toen Cees aangaf tactisch te stemmen en Ivan daar boos over werd en hem drie stemmen beloofde. En de tweede keer toen Cees half schoonmaakte. Vuilniszakken uit de vuilnisbak haalt maar ze niet in de container gooit of veegt en de hoopjes laat liggen. Om tien over één hebben ze er een gesprek over op het rokersbankje. Cees vertelt dat hij Gina sowieso een stem wilde geven. Als hij het woord tactisch niet gebruikt had was er niks aan de hand geweest. Meerdere mensen stemden tactisch volgens Cees. Cees vind het ook onterecht als Ivan hem daar de komende stemming voor af wil straffen. Cees is zo transparant en eerlijk geweest en het is gewoon anders overgekomen bij Ivan. Cees beweert dat hij niet gezegd heeft dat het was om zijn eigen hachje te redden, maar er staat ons nog iets bij dat hij dat wel degelijk gezegd heeft. Ivan gaat het in ieder geval niet accepteren dat er spelletjes gespeeld worden, maar Cees heeft in zijn ogen niks geks gedaan, totaal niet, als hij het woord tactisch niet had gebruikt was er niks aan de hand geweest. 

Cees begint vervolgens ook over de schoonmaak discussie. ''Je weet dat dat soort dingen mij gigantische raken. Ik werk me eigen de pleuris hier. Velen hebben hier de bezem nog niet in hun handen gehad. Ik vervang de vuilniszak, veeg en dan val je over een hoopje of het feit dat een vuilniszak niet weg gebracht is''. Cees dacht wat is dit. Gisteren heeft Cees zich ook weer kapot lopen zoeken naar het veger en blik. Als hij het niet kan vinden dan laat hij het liggen. En dat hij dan de seniele ouwe zeur is terwijl hij anderen alleen wijst op wat niet goed gaat. ''Je ging zelfs zover dat je zei ik vind het half werk, met al het werk dat ik doe. Dat kwam behoorlijk bij me binnen''. Ivan laat weten dat hij het niet zo bedoeld heeft en volgens Cees kan Ivan dit soort dingen beter op een andere manier ter sprake brengen. Dan is het wel goed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.