''Het is eigenlijk niet zo handig als je met iedereen goed op kan schieten'' ~ Utopia Gekte

10/03/2015

''Het is eigenlijk niet zo handig als je met iedereen goed op kan schieten''

Mark is veel belangrijker dan Gina

Ook Rob en Benjamin zaten deze avond nog even met zijn tweeën bij te kletsen op het rokersbankje. Rob laat weten het erg moeilijk te vinden. Nu hij zijn stemmen weer terug veranderd heeft naar hoe hij eerst wilde gaan stemmen zit hij namelijk weer met een probleem want Cees verdiend eigenlijk ook geen stem. Benjamin stemt sowieso niet op Cees. ''Die man werkt hard hoor''. Dat is het nog niet eens. ''Hij heeft het beste met de groep voor'', laat Rob weten. Als Rob niet op Cees gaat zou hij dus vol op Rolf moeten gaan. Voor de rest zou hij namelijk niemand anders weten om op te stemmen. Terwijl hij drie stemmen voor Rolf eigenlijk wel wat te veel vind. Rob laat weten dat Gina, Mark, Stefanie en hij zelf nog met zijn vieren zullen gaan zitten. Rob gaat nu in ieder geval niet meer op Gina stemmen zo van we gaan elkaar een hak zetten. Maar hij zou misschien wel nog een stem op haar kunnen zetten vanwege haar gedrag/inzet de afgelopen twee maanden. 

''Ja mindfuck hierzo'', laat Benjamin weten. ''Ja deze is echt niet top'', beaamt Rob. Benjamin laat weten wel op Gina te gaan stemmen. Hij gaat op Rolf en Gina maar moet nog even kijken hoe hij verdeelt. Op dit moment denkt hij twee voor Rolf en één voor Gina, maar hij weet het dus nog niet zeker. ''Het is eigenlijk niet zo handig als je met iedereen goed op kan schieten'', beseft Rob zichzelf. Benjamin zegt dat hij eigenlijk ook wel goed met Gina kan opschieten en dat ze ook echt niet naar huis hoeft van hem, maar hij zou zijn stem op haar wel kunnen beargumenteren. Rob heeft er best wel veel waar hij nooit op zou stemmen, tenzij die mensen echt naar huis willen. Met Rolf heeft hij een gesprek gehad en er is nog steeds geen verandering geweest in zijn gedrag. ''Het is makkelijk om op één iemand te stemmen en de rest door de groep te laten bepalen'', aldus Rob.

Aan de ene kant vindt Rob dat Cees ook gewoon geen stem verdiend. ''Gina is ook wel onzichtbaar geweest de afgelopen twee maanden. Ze hoeft echt niet naar huis, maar knippen en kledinglijn kan ze buiten ook'', laat Benjamin weten. Rob heeft ook wel een goed gesprek met Mark gehad waarin hij kon zeggen wat hij wilde zeggen. ''Maar als je alles alleen maar met zijn tweeën doet is het wel afzondering en dan kan je denken dan moet je ook op Mark stemmen, maar dat is een maatje van me en één van de drijvende motoren hier''. Benjamin vind Mark ook een toffe gast en voor Utopia is hij veel belangrijker dan Gina. Rob zegt dat hij dat ook heeft gezegd tegen Mark. De kapsalon en kleding collectie doet ze niet voor de BV of de groep, maar voor zichzelf.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.