Is de boze Wim jaloers op Rowena? ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Is de boze Wim jaloers op Rowena?

''Ik raak jou kwijt aan Row en dat irriteert me''

We schreven net al over de dronken Gina die erg vervelend was in het bijzijn van gasten en tegen gasten, maar zij is niet de enige die een slokje teveel op heeft en zich apart gedraagt. Waar Gina luidruchtig en vervelend word als ze teveel gedronken heeft, is Wim sacherijnig, boos en loslippig als hij een drankje teveel op heeft. Wim uit in eerste instantie zijn frustraties bij Naomi en Gabriëlle. Hij vertelt ze dat hij Rowena echt een bitch vind. Als Naomi vraagt waarom legt Wim uit dat ze midden in zijn gezicht tegen hem gelogen heeft. Ze zei dat ze vals had gezongen tijdens het rappen waarna Wim zei dat ze inderdaad een stukje vals ging. En vervolgens zegt Rowena dat ze een grapje maakte en ze helemaal niet vals zong. ''Is dat alles'', vraagt Naomi. Maar nee, Wim irriteert zich al veel langer aan Rowena. Hij vind haar freaking arrogant en schijnt dat ook in haar gezicht gezegd te hebben.

Als Bjorn even later aan Wim vraagt of hij even helpt zegt Wim dat hij dat maar aan Rowena moet vragen waarna Wim naar de slaapkamer loopt en zijn bed in duikt. Niet veel later wordt de sfeer nog veel gezelliger als ook Cees weer lekker begint te mopperen over de schoonmaak. Bjorn, Rowena en Cees zien we alles terug op zijn plek zetten, maar volgens Cees steekt niemand zijn poot uit. ''Ach joh zeur toch eens een keer niet zo'', laat Rowena weten als Cees te lang door moppert. Cees vraagt zich af waarom dat zeuren is, waarom noemen ze dat zeuren. ''Iedereen staat buiten en ik sta binnen de rotzooi weer op te ruimen''. Rowena benadrukt dat als Cees niet schoonmaakt het dan later alsnog wel opgeruimd word. ''Overal stond troep en rotzooi, doe je toch even snel met elkaar'', laat Cees weten, maar Rowena vraagt zich af waarom het per se moet op het moment dat het Cees uit komt. ''Het is allemaal lekker makkelijk'', moppert Cees terwijl hij weg loopt.

Niet veel later besluit Bjorn Wim even op te zoeken. ''Ik raak jou kwijt aan Row en dat irriteert me'', biecht Wim op. Onzin vind Bjorn, maar Wim denkt er anders over. '''Waar jij bent is Row en waar Row is ben jij. Sorry''. Wim laat weten dat dat een dingetje is waar hij zich aan ergert. ''Ze trekt de aandacht. Trekt alles op zichzelf. Die meid krijgt drie stemmen van me simpel zat. Ze is zichzelf dat irriteert me''. Nu Rowena ook in de marktorganisatie betrokken is zegt ze ook constant dat ze mailtjes moet beantwoorden omdat er zonder haar geen markt is. ''Zonder jou is er wel een markt. Ze zegt al twee weken focking lang zonder mij is er geen markt, er is al vijftien maanden een markt'', moppert Wim verder. Bjorn verzekerd Wim dat hij niemand kwijt raakt. ''Dat hoop ik'', laat Wim weten. Bjorn zegt dat Wim zich daar echt geen zorgen om moet maken. ''Ik hoop dat ik je daar op kan vertrouwen. Ik irriteer me dood aan dat mens. Als ik een mailtje wil checken zit die moehee telkens achter die kut computer en wat doet ze? Een beetje vloggen. Wat voegt dat toe aan het kut Utopia. Niks. Die video's worden misschien drie keer bekeken door niemand. Sorry, maar ik heb niks met haar. Ze zit alleen achter die computer, wat doet ze. Niks echt niks. Ik heb er op gelet geloof me Bjorn ik heb er op gelet. Ik weet alles hier, maar echt''. Bjorn zegt hem te geloven, maar Wim is nog niet klaar met praten.

''Ik loop altijd rond, binnen en buiten. Ik hoor alles en weet alles wat er speelt, maar echt alles wat er speelt en die meid voegt niks toe. Ze is hier alleen maar om bekend te worden. Alles wat ze hier heeft gerapt is vooraf geschreven. Het is gewoon nep, dat vind ik gewoon. Ik kan door mensen heen kijken. Ik heb zoveel mensenkennis. Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik heb gewoon mensenkennis. Ik weet wie nep is en wie oprecht is''. Volgens Wim zijn Benjamin, Bjorn en Nicole oprecht, maar de rest... Benjamin die er inmiddels ook bij staat snapt wat Wim bedoeld. Gelukkig weet hij door zich te mengen in het gesprek het gesprek al snel op een ander onderwerp te brengen. Tijd voor weer wat gezelligheid. We nemen maar even een kijkje op de andere stream waar we om zeven over één Rowena, Gabriëlle en Cees nog steeds zien opruimen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.