''Wat wil die doen, me in elkaar slaan?'' ~ Utopia Gekte

10/02/2015

''Wat wil die doen, me in elkaar slaan?''

''ik zal je een geheimpje verklappen. Ik blijf''

Er komt nog steeds geen einde aan de vele gesprekken over de stemming. Ook Rolf en Stefanie zien we deze middag samen in gesprek op de schommelbank. Samen zetten ze de stemmen een beetje op een rijtje. Rolf denkt sowieso twee stemmen van Cees te krijgen, maar dat zouden er ook drie kunnen zijn. Rolf denkt naast die stemmen van Cees ook een stem van Wim te krijgen. ''Die zegt nooit iets hé'', laat Stefanie weten. Ook denkt Rolf drie stemmen van Bjorn te krijgen. Stefanie is daar niet zeker van. ''We shall see''. Cees krijgt volgens Rolf één stem van Nicole. 1 stem van Gabriëlle. Twee stemmen van Rowena. En voordat Rolf zijn eigen drie stemmen voor Cees ook kan noemen laat Stefanie weten veilig te zijn. ''Dan ben ik veilig''. Rolf en Stefanie denken beide dat Rolf geen publieksstem krijgt. Gina kan er volgens Rolf wel één verwachten. En Ivan krijgt er misschien ook wel weer één. ''Misschien Naomi'', vult Stefanie aan. Maar volgens haar is er geen peil op te trekken.

Het zou Stefanie niets verbazen als Rolf de meeste stemmen krijgt, maar wat er nu gaande is zou voor Rolf positief uit kunnen pakken. Omdat Stefanie geen deal met Mark wil sluiten om sowieso niet op Gina te stemmen. Mark wil namelijk een deal met Stefanie sluiten. Maar Stefanie sluit geen dealtjes, ze wil op gevoel stemmen. ''Dan weet Mark genoeg en gaat vol op me'', laat ze weten. ''Ik zal je een geheimpje verklappen. Ik blijf'', laat Rolf weten. ''Ik ook'', vult Stefanie aan. ''En Cees gaat naar huis'', laat Rolf weten. Stefanie weet dat laatste niet zeker. ''Als Gina ook op de bank zit?'', vraagt ze zichzelf hardop af. ''Als het tussen Gina en Cees zal gaan- ik zal sowieso blijven - en Cees gaat naar huis. Dan breekt de pleuris uit bij Mark tegen degenen die Gina stemmen hebben gegeven'', denkt Rolf. '"Wat wil die doen, me in elkaar slaan?'', vraagt Stefanie. ''Als Gina naar huis gaat vraagt Mark zijn 24 uur aan'', laat Rolf weten. Maar Stefanie denkt juist van niet. Mark wil namelijk Utopiaan van het jaar worden. ''Denk je dat dat belangrijker voor hem is?'', vraagt Rolf. Stefanie weet het niet. Mark heeft in ieder geval wel al eerder iets raars tegen Rolf gezegd. Hij heeft ooit gezegd dat Rolf in november de luifel over moet nemen. ''Ga je naar huis'', zou Rolf toen gevraagd hebben. Maar dat wilde Mark niet zeggen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.