''Ik heb ook biggetjes gecastreerd en de staartjes eraf gebrand'' ~ Utopia Gekte

10/19/2015

''Ik heb ook biggetjes gecastreerd en de staartjes eraf gebrand''

Stefanie zit niet lekker in haar vel

Gister na de lange academie over het vergeten dier viel het al snel op dat Stefanie niet zo lekker in haar vel zat. De academie is haar niet in de koude kleren gaan zitten en het lijkt haar een beetje te hebben gekwetst. Gister avond deed ze al haar verhaal tegen Rob en vandaag besluit Nicole Stefanie ernaar te vragen. Ze vind Stefanie een beetje sipjes de laatste tijd en wil weten wat er aan de hand is.

Stefanie is natuurlijk de dochter van een varkensboer en is op die manier opgegroeid. Ze voelt zich al snel persoonlijk aangevallen door wat er allemaal gezegd word. Alles voelt als een aanval en ze heeft zelf twintig jaar meegewerkt aan de bio industrie. Armanda en Nicole proberen Stefanie wat gerust te stellen. Het is namelijk geen directe aanval richting haar of de boeren en volgens Armanda hebben ze allemaal al te lang mee gewerkt aan de bio industrie, maar voor Stefanie is dat toch anders. ''Ik heb ook biggetjes gecastreerd en de staartjes eraf gebrand''.

Stefanie heeft moeite zich te verwoorden en laat weten zich snel aangevallen te voelen. Ook was ze gister gewoon moe. Op den duur was ze er gewoon klaar mee en moest ze bijna huilen. ''Er wordt niet gezien hoe hard een boer er voor moet knokken'', laat Stefanie weten. En dat is hetgeen wat haar raakte. Alles wat ze zeiden klopte wel alleen wordt het allemaal iets extremer vertelt dan het is.

Volgens Nicole houden Stefanie en haar familie ook gewoon van hun varkens. ''Jullie als familie houden van jullie dieren want dat is jullie brood''. Ook worden ze gedwongen op deze manier de varkens te slachten dat komt puur door de supermarkten en de gehele vleesmarkt.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.